Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Leiligheter i Orihuela Costa

Historisk har Costa Blanca vært et mekka for alle turister som søker strand, natur og fritid.

I de senere årene har imidlertid proliferated turisme til middelhavskysten på jakt etter en velfortjent avslapning for stress og rutine. Leiligheter i Orihuela Costa fra Mevilla Eiendom tilbyr muligheten til å få et nytt liv i noen av de mange lokaliteter drømmen som finnes i området.

Du kan, fra luksus boliger ved havet eller blant de beste naturlige miljøer nyte ditt nye hjem med optimalt å ha et mye sunnere liv og gunstig for kroppen og sinnet ditt forhold.

For noen tiår, har Costa Blanca tilpasset sin vekst til kravene fra sin hovedmotor, og dette er gjort opp av tusenvis av borgere sentrale og nordeuropeere som har besluttet å kjøpe leiligheter i front av de beste strendene i område, eller som kommer til å tilbringe ferien her. Disse nye besøkende søker "helse helligdager" og for dem er det et bredt utvalg av spas og skjønnhet. Alle av dem kan nås sømløst og raskt fra våre eiendommer i Orihuela Costa, som de har svært god og enkel tilgang også til de største strendene og vakre naturområder som finnes i hele miljøet.

Det eneste kundene Mevilla Eiendom bør gjøre er å oppgi til våre agenter, hva slags ferie eller ønsker å nyte mer aktivitet inn i ditt nye hjem. Med profesjonell og personlig råd tilbyr vi du vil få et hjem på Costa Blanca flott å møte alle forventningene til sitt nye liv i paradis.

Kontakt vår eiendom i dag i Cabo Roig og be for de flotte leiligheter i Orihuela Costa som vi har tilgjengelig. Enten du ønsker å kjøpe de beste vannkanten hjem, eller du vil ha noe mer konkret, med vår hjelp får din drømmebolig.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map