Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Leiligheter i La Zenia

Leilighetene i La Zenia Mevilla Eiendom er perfekt for å nyte det beste ferie eller nyte et stille liv i paradis med lett tilgang til de beste attraksjonene på Costa Blanca.

La Zenia ligger ved siden av Torrevieja, historiske hovedstaden av turisme i hele området. Det er en liten, men komplett by med strand i området av Orihuela Costa, som har en rekke barer, restauranter, alpinanlegg, butikker og fritids- og underholdningsområder. Det er også den byen som er vert for La Zenia Boulevard, det største kjøpesenteret i Europa, med mer enn et sted å nyte en flott ferie, har blitt et valg svært etterspurt av europeiske borgere som ønsker å leve nord hele året her.

Og det er ikke overraskende å se det høye nivået av leilighetene i La Zenia som Mevilla Eiendom setter din disposisjon. De fleste av dem har en hage hvor barna kan leke eller slappe av eldre, bolig, enten større eller mindre leiligheter eller villaer, nye eller andre hånden har utførelser og spektakulært design. I alle fall hvis du ønsker å kjøpe en villa på stranden i Cabo Roig, eller hvor som helst i området, kan eiendomsmeglere Mevilla tilby deg all den hjelpen du trenger, selv når du foretar noen reform eller endring i Eiendoms du er interessert i å kjøpe.

Dessuten, etter-salg service eller profesjonalitet og engasjement de viser hver familie komponenter Mevilla med våre kunder, vil i stor grad forenkle arbeidet med å finne de beste leilighetene i La Zenia, Orihuela Costa og nyte Costa Blanca i all sin prakt og i de beste forholdene.

Kontakt Mevilla å kjøpe en strandpromenade eiendom i Cabo Roig, La Zenia eller hvor som helst på Costa Blanca.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map