Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Leiligheter i La Veleta

Hvis du er ute etter en god måte å nyte en flott ferie eller flytte deg til den spanske kysten på jakt etter komfort og ro som ikke er i ditt sted opprinnelse, våre leiligheter i La Veleta Costa Blanca er en stor mulighet.

Et paradis for golf og strand hvor du finner den måten å nyte hver dag med aktiviteter utendørs og slappe av i de mest naturlige og spesielle steder i området. Av denne grunn, i de senere år på Costa Blanca har blitt en favoritt blant millioner av turister og reisende fra hele Europa sted. Mevilla Eiendom er en eiendom som fra sitt hovedkvarter i Cabo Roig, har en lang historie som arbeider i boligmarkedet i området. Uten å forsømme mye mindre innenlandsk kunde, de fleste av våre kunder er fra land i Sentral- og Nord-Europa, inkludert Storbritannia, Norge, Russland og Tyskland. Av denne grunn, har vi samlet erfaring, kompetanse og forvaltning av språkene som trengs for å støtte denne type klient med alle garantier for suksess.

I forbindelse med en slik høy etterspørsel de siste årene, har Costa Blanca oppnådd en betydelig økning i eksisterende turistanlegg og store veinett til bedre tilgang til mange spanske byer, og legge til rette for deres utvikling. Av denne grunn våre leiligheter i La Veleta, samt i noe annet område av Costa Blanca satt på fingertuppene muligheten til å nyte den mest komfortable, stille liv.

Se den fantastiske katalog av eiendommer for å kjøpe i første linje vi legger til din disposisjon, og velge de som du liker. Finn boliger av alle typer, videresalg og nye merkevare. I alle fall alle er i perfekt stand og vedlikehold og har gode design og utførelser. Hvis du er ute etter de beste muligheter til å få en kvalitet hjemme i Costa Blanca, i vår eiendom vil nyte det beste faglige råd til å gi henne.

Kontakt oss og be om våre boliger i La Veleta. Du vil bli overrasket letthet til å kjøpe boliger eller kjøpe en strandeiendom i Zenia, Punta Prima, Playa Flamenca, Cabo Roig eller noen av de mest bemerkelsesverdige stedene på Costa Blanca.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map