Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Leiligheter i La Veleta å kjøpe

Tips for å finne din perfekte hjem

Leilighetene i La Veleta du kan kjøpe samt Cabo Roig, La Zenia og noen av de fantastiske byene på Costa Blanca eller Orihuela Costa, er en vanskelig anledning til å gå glipp av.

Foreløpig Costa Blanca er en av de mest populære for hjem kjøp av utlendinger spesielt steder. Det er mange muligheter og stor verdi der innbyggerne i Sentral- og Nord-Europa er et paradis. Svært lave priser og høy kvalitet boliger, og ikke minst det vakre været og miljøet der.

Hvis du vil være sikker på at huset du velger, vil være din ideelle hjem, oppmerksomme på følgende:

  • Leter du etter et hus i henhold til din livsstil: Disse enkelt eller et par, har du barn eller andre familiemedlemmer med ansvar ... de er de første spørsmålene du må stille deg selv for å finne ut hvilke områder som er mest hensiktsmessig.
  • Tenk på været: Det er mer enn 2800 soltimer i året, milde temperaturer om vinteren og høy om sommeren. Men det er også kjøligere steder i nord i provinsen Alicante som kan være målet ditt hvis du ikke bruker veldig godt holde mye varme.
  • Se deg rundt tjenester der: Jeg er enig i å ha den ene eller den andre nærmeste tjenester avhengig av din alder, smak, livsstil og planer du har å gjøre. Uansett, de fleste byer som La Veleta har hjemme fasiliteter, inkludert supermarkeder, apotek, helsestasjoner, skoler, osv ... veldig hendig.
  • Spør deg selv hva attraktiv interesserer deg mer: hvis du ønsker en by med port, områder for idrett, hvis du ønsker å leve i første linje stranden eller ønsker å nyte uberørte strender, hvis du vil ha mer eller mindre fest ... hvert rom har sine muligheter.
  • Transport: Hvis det er et enkelt sted å nå, eller skjult, hvis du har offentlig transport for å reise, eller hvis det er gode veier er viktige data for å avgjøre om et hus eller et annet til et annet sted.

Når du har valgt alle disse punktene, vil du være i stand til å kjøpe en av leilighetene i strandkanten i La Zenia, Cabo Roig og La Veleta, hvor eiendoms Mevilla Eiendom har leiligheter til salgs i beste kvalitet.

Kontakt oss for å finne ditt paradis nær sjøen i denne privilegerte del av kartet. Vi venter.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map