Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Leiligheter i Costa Blanca

Med leilighetene på Costa Blanca Mevilla, en eiendomsmegler som ligger i Cabo Roig nyte eksklusive boliger til de beste prisene.

Dermed kan du vite det idylliske landskapet på Costa Blanca tilbyr deg også muligheten til å leve og nyte alle underverkene som tilbyr Middelhavet, med massevis av ekstraordinære strender og oppdage de beste landskap mellom pinadas, fjell, skog og parker.

Vi er spesialister på å hjelpe utenlandske borgere i Nord-Europa i hovedsak kjøpe leiligheter i stranden i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor og andre av de beste beliggenhetene i området. Takket være våre mer enn ti års erfaring, tilbyr vi en effektiv og god service til våre kunder der vi råde for perfekt bolig i hvert enkelt tilfelle, og tilbyr en omfattende hjelp med vår tjeneste Post - salg.

Da vi enumerarte en rekke punkter for å vurdere slik at du kan forstå nivået av liv og godt du kan oppnå i våre leiligheter på Costa Blanca.

  • Feel good i våre hjem. Møt den utrolige opplevelser av å leve i indre områder kombinert med ytre områdene. Integreringen av øyeblikkene mellom det naturlige miljøet og åpne områder, kombinert med personvernet og sikkerheten til et luksuriøst hjem, kan du oppleve en følelse av romslighet og frihet.
  • Møt beste avslapping. Lyden av bølger, kvitrende fugler å våkne opp hver morgen med lukten av salt ... I løpet av dagen, til alle værforhold og naturmiljø hjelp finne glede i de mest rutinemessige handlinger.
  • Øv utendørsaktiviteter. Noe som mange av våre kunder etterspør, fordi i deres hjem land klima og temperaturer tillater ikke, spiller golf og andre utendørsaktiviteter. I Costa Blanca er spredt over femten golfbaner i første klasse, slik at du kan nyte din favoritt sport i de beste forholdene.
  • Oppdag fantastiske steder. Naturparken Salinas de Santa Pola, Salt Lakes av La Mata, og mange andre naturparker og verneområder er kamuflert mellom kysten og strendene i området oppdage en side av Costa Blanca mer fjellklatrer og ideell for elskere av fotturer eller sykling.
  • Du skjønner, det er mange grunner som gjør våre leiligheter på Costa Blanca i en av de viktigste kravene fra turister som kommer til Costa Blanca ute etter å kjøpe noen land for å bygge ditt hjem eller direkte et nytt hus eller andre hånden den beste kvaliteten til nyte bedre liv finner du hele det europeiske kontinentet. Og alt takket være hjemmene til Mevilla.
    © 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map