Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Leiligheter i Cabo Roig

Våre leiligheter i Cabo Roig er den beste måten å nyte en første hjem i en flott beliggenhet og med alt du trenger på fingertuppene.

En sikker lykke for alle våre kunder som, som vi har uttalt på anledningen, "selv humor og vitalitet endring når du lever i så god stand og omringet av en fantastisk klima og miljø".

Det er sant, og er anerkjent av mange leger og leger fra hele verden som et klima og et miljø som du kan finne i våre leiligheter i Cabo Roig, så vel som i andre deler av Costa Blanca som vi har også hus å kjøpe i strandkanten, er en bedre livskvalitet oppnås. Dessuten det faktum av å ha 90% av dagene i året med en strålende sol på himmelen, og temperaturer som svever rundt 20 grader inviterer mer å praktisere utendørs sport og lede et mye sunnere liv.

I tillegg har mange av våre kunder er ekte golfere, slik at våre boliger Cabo Roig er en ekte krav for dem, fordi de har tre golfbaner i nærheten hvor tilbringe herlige dager ute og spiller sport i absolutt slappe av. Felt nærmest våre boliger i Cabo Roig kurs er:

    ·Club de Golf Villamartin

    ·Real Club de Golf Campoamor

    ·Club de Golf Las Ramblas

Det er veldig viktig når du er interessert i å kjøpe en villa på stranden i Cabo Roig eller noen annen by på Costa Blanca, få hjelp av en verden som er ikke bare interessert i å selge noe mer. I Mevilla Eiendom fokusere all vår innsats på preferansene og ønskene til våre kunder og deres preferanser og begrensninger for å finne en passende eiendom for dem. Videre, når det har gjennomført salget, vil du ikke miste av syne oss. Vi tilbyr en utmerket etter salg service hvor vi hjelpe deg å overvinne eventuelle ulemper som genereres rundt papirer og formaliteter nødvendig i mange tilfeller når du bytter bolig.

Hvis du bestemmer deg for å stole på oss, vil du ikke å bekymre deg om noe annet enn å nyte ditt nye hjem i paradis. Kontakt Mevilla å gjøre et hus eller kjøpe en strandeiendom i Cabo Roig. På kortere tid enn du tror du skal nyte stranden, Middelhavet, solen og det naturlige miljøet i denne privilegerte området.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map