Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Leiligheter for salg i La Zenia

Underholdning og shopping for enhver smak

Når en turist kommer til Costa Blanca fordi han kjøpte et hus for ferie eller å leve, er det første du ønsker å vite er alternativene for moro som er nærmest ditt hjem. Kunder som har kjøpt noen av leilighetene for salg i La Zenia at vår eiendom er til salgs, har sjansen til å nyte det beste utelivet i tillegg til verdens største å shoppe.

Det lave prisnivået i Spania og levering av motemerker har blitt Shopping i en av hovedattraksjonene for turisme i Costa Blanca. For sin del, tilstedeværelse av det største kjøpesenteret i verden, La Zenia Boulevard, puster en stor kilde til liv til en by som er festet til Torrevieja, hovedstaden på Costa Blanca.

En av de tingene som kundene som vår eiendom Cabo Roig denne mall er at det meste av det er avdekket, utendørs. Dette gir en større følelse av frihet, fordi det ser ikke ut som du er i en lukket kjøpesenter og bruke, men det ser ut som en underholdende tur gjennom middelhavslandsby.

Med mange butikker og restauranter, er La Zenia Boulevard mer enn et kjøpesenter. I sine moteshow, konserter, forestillinger og andre arrangementer. Hvis du vil ha en dag med moro og shopping i denne mall du vil ha en flott tid.

Også svært nær La Zenia vi har noen av de beste klubbene i Spania. Med steder ikke for musikk til morgengry, for de som ønsker å nyte det beste partiet i Europa, leiligheter til salgs i La Zenia er virkelige perler. Etter en slik kveld med dans, drikke og moro, anbefaler vi at du slapper av på stranden i La Zenia, en av de vakreste og vedlikeholdes på Costa Blanca.

Kontakt Mevilla Eiendom for all hjelp og råd du trenger for å kjøpe hus i Cabo Roig, La Zenia, Guardamar, Torrevieja og byen du velger. Med vår kompetanse og hus fra vår katalog, finner vi den perfekte.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map