Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Leiligheter for salg i Campoamor

Spille golf under den varme solen på Costa Blanca

I 2015 eiendomstransaksjoner i Costa Blanca fortsatt opprettholde en nådeløs tempo. Priser, nivået av tilgjengelige tilbudet og kvaliteten på livet som kan nytes i området er nøkkelfaktorer for turisme. Et annet høydepunkt er husene ved siden av golfbaner. Campoamor for eksempel kan du finne leiligheter til salgs første og andre hånden limt til noen av de tre feltene i fem kvadratkilometer.

Utlendinger som kommer til Costa Blanca på ferie eller live kjærlighet golf og denne trenden har spredt blant mye av turister som kjøper en villa i Cabo Roig, eller hvor som helst på Costa Blanca. I tillegg til et hus i perfekt stand og av høyeste kvalitet, de har alle nødvendige tjenester som de lett kan få tilgang til.

Ikke bare det skjer med Campoamor, har andre byene på Costa Blanca utviklet seg rundt golfbanene. Så golfbaner som Golf Villamartin, Club de Golf Las Ramblas og Real Club de Golf de Campoamor, blant mange andre gir leiligheter til salgs limt til greenene.

Disse feltene av internasjonalt anerkjente kvalitet og glede mange kunder av fast Cabo Roig, Mevilla Real Estate. Foruten disse klubbene har restauranter og rekreasjonsområder Som en rideklubb og noen av de beste strendene i området svært nær å nyte opplevelsen uansett smak.

Hvis du også ønsker å finne en bedre livskvalitet over flere golfbaner, eller hvis du ønsker å nyte andre gleder på Costa Blanca og sine strender, sitt natteliv, sine billige priser eller kvalitet klima der, kontakt med oss. I Mevila Eiendomsmegling kan du finne huset ditt til å leve ved havet, i en av boliger for salg i Cabo Roig eller plasseringen av området du ønsker. Nyt vår hjelp og råd, finn din ideelle eiendom.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map