Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Køp luksus villa i la Dehesa de Campoamor,Costa Blanca.

Hvis du ønsker å kjøpe en luksus villai Campoamor(Costa Blanca),besøk vår web side du vil ikke omvende deg

Dehese de Campoamor er en av det fineste sted i ( Costa Blanca)Det er et område med frodig vegetasjon samt ved Middelhavet. Vi inviterer deg til å oppdage mer om denne sjarmerende byen over denne artikkelenMevilla eiendom vi har et fantastisk utvalg av luksus villaer i Dehesa de Campoamor (Costa Blanca). Ikke nøl med å oppdage alle attributtene av våre eiendommer for salg.

Byen av Dehesa de Campoamor (også kjent som Campoamor) ligger mellom Cabo Roig og Mil Palmeras. Han er en by med en virkelig åpne natur, siden hvert år det velkommen mange besøkende som kommer fra helle Europa

.Samtidig tilbyr Dehesa de Campoamor innbyggerne grøntområder utrolig skjønnhet som Sierra Escalona. Så dette er klassifisert som naturpark på grunn av sin rike volum av flora og fauna. Det er et ideelt område for fotturer eller sykling.

God forbindelsene er mange og med hurtig tilgang, til nærliggende byer. I tillegg er viktig tjenester og fritid tilbud svært variert.Kort sagt, hvis du ønsker å kjøpe en luksusvilla i Dehesa de Campoamor (Costa Blanca), gjerne kontakte oss. Vi har en rekke villaer i området.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map