Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøpe villa i Punta Prima

Kjøpe villa i Punta Prima. Finn alle trenger fred og ro

Når du har kjøpt et hus på den spanske Costa Blanca, den viktigste turist- og ønskene til våre kunder Cabo Roig eiendom er i utgangspunktet nødt til å flykte fra rutine og dårlig vær i sine hjemland og nyte bedre livskvalitet. Vi anbefaler muligheten til å kjøpe en villa i Punta Prima, en oase av fred og ro ved Middelhavet der du kan oppnå livskvalitet hvor lenge har du vært på jakt etter.

Nervesenteret i denne byen, som i mange av kystbyene i området er dens stranden. Nord for kysten av Orihuela, turister og gjester som liker en bolig her kan gå for mer enn 2 km fra vannkanten med naturlige strender, turstier og vakre naturområder venstre og høyre.

Videre er dette en av byene på Costa Blanca som har endret seg minst de siste 50 årene med unntak for sine nye egenskaper til å kjøpe. For å bevare essensen av liten fiskerlandsby som hadde i fortiden og for ikke å ha bukket under for den massen som jeg har vært involvert andre byer, kjøpe et hus i Punta Prima har blitt en ettertraktet etterspørsel ferierende og nye innbyggere i sentrale og nordlige Europa.

Ved å opprettholde en blanding mellom kysten og naturområder, turgåere har mulighet til å ta lange turer med noen punkter av stor visuell og miljø skjønnhet.

Det er også svært enkelt å komme i gang i sporten på grunn av de mange alternativer der ute, i idrettshaller, vannsport på stranden, golfkøller og de nevnte stier.

I alle fall er Punta Prima et sted som har klart å beholde mye av essensen av de gamle landsbyene på Costa Blanca uten å glemme de tjenester for sine innbyggere. Så boliger for salg og boliger i luksusbolig har mange butikker, barer, restauranter og andre tjenester på dørstokken.

Kontakt oss og vi vil hjelpe deg å få huset som vender mot sjøen. Med hjelp av vår eiendoms Cabo Roig har du svært enkelt å finne din ideelle hjem til den beste prisen.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map