Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

kjøpe luksus Villa i Villamartin, Orihuela Costa

Tillitl på Mevilla eiendomsmegling hvis du ønsker å kjøpe en luksusvilla i Villamartin, Orihuela Costa. Vi har et bredt utvalg av boliger.

Villamartin er en av de mest populære områdene for å kjøpe en luksusvilla, siden det er et unikt sted med utrolig golfbaner og rask tilgang til de lokale strendene. Landskapet rundt Villamartin er veldig fint med grønn vegetasjon som integrere seg med horisonten med endeløse kysten.

Hvis du er en golf-elsker, er Villamartin det ideelle stedet å kjøpe en luksusvilla. Orihuela Costa er preget av den høye kvaliteten på sine golfbaner, særlig Villamartin Golf sammen med andre nær Las Ramblas Golf, Golfo de Rosas Golf eller ekte golfklubb Campoamor. Å Nyte din favoritt sport daglig vil være mulig med Mevilla .

Kjøpe en luksusvilla i Villamartin, Orihuela Costa, vil være en beslutning som ikke vil bli skuffet. Bor på det punktet av Middelhavet kan du nyte en makeløs naturlig setting med en rekke førsteklasses tjenester soml kjøpesenteret La Zenia Boulevard, en av de mest imponerende og moderne i regionen kjøpesentre.

Vi ønsker å informere deg at våre luksusvillaer i Villamartin harikke barevelig fine utsikt, men også å tilby et privat svømmebasseng, hage, garasje og en rekke kvadratmeter.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map