Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Kjøpe leiligheter i La Zenia

De beste stedene i Costa Blanca for shopping

En av de viktigste attraksjonene som kjøp av leiligheter i La Zenia og har blitt oppdaget i nyere tid, er smaken for kjøp av utenlandske statsborgere som har flyttet hit.

Med sin høye kjøpekraft, så lave priser som finnes i Spania og de gode livsbetingelser som finnes på Middelhavskysten, har mange butikker og første nivå merker besluttet å åpne her.

Dessuten, når du kjøper en av våre boliger i La Zenia du kan nyte en flott dag med shopping på ulike steder på Costa Blanca-området. Dette er de viktigste:

  • La Zenia Boulevard (La Zenia Torrevieja). I verdens største kjøpesenter finner du nesten 200 butikker fordelt over 16.000 kvadratmeter. Mye mer enn bare et kjøpesenter, i tillegg til å dra på shopping du kan tilbringe en flott dag.
  • Mall Habaneras (Torrevieja). Svært nær er også denne mall. Noe mindre, men med en rekke butikker av de beste merkene.
  • El Corte Ingles (Elche og Alicante). Du kan velge mellom Elche og Alicante, innen 20 minutters kjøring fra de fleste av leilighetene på kysten av Alicante. Den beste overflaten i Spania for kjøp av klær og tilbehør, en må se.
  • L'aljub Mall. Ved siden av den engelske domstolen i Elche. I sentrum er de beste kinoer, butikker og restauranter av alle slag. Et annet sted å tilbringe en hel dag med shopping veldig livlig.
  • Typiske produkter fra området (Santa Pola, Crevillente, Alicante og Torrevieja). Hvis du ønsker andre kjøp, du kommer til å besøke markedene i de ulike byene på Costa Blanca. Kjøpe fersk fisk på fisketorget i Santa Pola, tepper og kunstglass i Crevillente eller besøke markedene i havnen og turområder i Torrevieja.
  • Så hvis du er glad i shopping og liker å være det siste innen mote, kjøpe nytt hus i La Zenia er et mer interessant alternativ.

Kontakt eiendomsmegler Cabo Roig Mevilla Eiendom og hjelpe deg å finne din ideelle hjem. Hvis du ønsker å kjøpe en leilighet ved stranden i La Zenia eller villa i Cabo Roig, våre eiendomsmeglere de vil løsne og dermed få best mulig hjem til en god pris. Shopping og nyter Costa Blanca.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map