Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Kjøpe leilighet i Punta Prima

For de som ønsker et unikt hjem i Paradise

I Mevilla, vår eiendom Cabo Roig, vi har tilbrakt mange år i fast eiendom på Costa Blanca, som har gitt oss muligheten til å få mye erfaring. For vår utenlandsk bakgrunn, vi spesialiserer seg på å hjelpe utenlandske kunder å finne de beste leilighetene å kjøpe i Punta Prima og andre nærliggende steder der vi har boliger for salg.

Hvis vi har lært noe i hele denne tiden hvor vi har også hatt muligheten til å arbeide for en nasjonal kunde, er det at utenlandske kunder er mye klarere hva de vil ha, og hvordan de ønsker sine nye hjem.

Det er sant at denne type kunde har mer enn halvparten av spansk kjøpekraft, men er også mye mer bestemt og krevende. Hvis du bruker penger, får du god service og kjøpe en strandvilla i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca og Punta Prima, som passer lovet av boliger.

Hvis dette er tilfelle, og du føler ikke bestemt seg for å ta steget fordi du tror det vil være en kostbar operasjon uutholdelig, lange, kjedelige og stoppe bedra. En eiendom som vårt er godt rustet til å hjelpe deg med å finne hjem til dine drømmer.

Vi anbefaler at du observerer det brede utvalget av eiendommer i vår hjemmeside og se alt du har å gi din ideelle hjem. Med vår hjelp og alltid arbeider under tilsyn, vil våre salgs gi det beste alternativet for deg.

Selv om denne gangen vi anbefale leilighetene for salg i Punta Prima fra vår katalog, er det fordi de er et flott alternativ for en god investering. Men sannheten er at i nesten alle område du velger kan du nyte det beste livskvalitet, det beste klimaet, strender og naturmiljøet av verden. Pluss noen luksusboliger på handelen priser.

Kontakt Mevilla Eiendom og begynner å fortelle hvordan du forestille deg livet ditt i Middelhavet paradis. Vi vil komme til å finne nye hjem til å nyte det så snart som mulig og i de beste forholdene. Ring oss!

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map