Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Kjøpe leilighet i Cabo Roig

Aspekter som kan påvirke prisen på ditt nye hjem

Eiendoms Cabo Roig, Mevilla Eiendom tilbyr leiligheter å kjøpe i Cabo Roig til gode priser. Den økonomiske situasjonen i Spania har ført til at det er et stort antall boliger som må kastes. I løpet av alle disse årene med krise, prisene var på bunn, og dette er noe som mange utenlandske turister har brukt til å kjøpe ditt hjem rett ved kysten i Cabo Roig, La Zenia, Punta Prima og lokaliteter stil området.

Selv i dag, når det sies at prisene har begynt å stige, og at tempoet i å kjøpe leiligheter i Cabo Roig og andre byer i området har økt, finner vi en helt annen situasjon.

Hvert år har antall innbyggere sentrum og nord europeere som kjøper et hus på den spanske kysten for å nyte en roligere, morsom, billig levende og under et eksepsjonelt klima. Men du bør vite at utvalget av boligprisene i Costa Blanca er ganske bred, og det er noen aspekter som påvirker nok. Dette er de viktigste:

  • Avstand til store befolkningssentra eller severdigheter som du er interessert
  • Morfologi, størrelse og tilstand av huset for å gå på shopping
  • eksisterende og planlagt infrastruktur i nærområdet
  • Kvaliteter av miljøet
  • bybruk
  • Vurderer disse aspektene, vil du vite om prisen på huset du er interessert i å tilpasse seg virkeligheten, eller prøver å selge et hus ovenfor deres faktiske markedsprisen.

    Hvis du ønsker å unngå problemer for deg, anbefaler jeg at du går til en tettere, dyktige og erfarne i området fast eiendom. Mevilla Eiendom er et eiendomsselskap familie og vennlig karakter, som innebærer 100% med hver klient for å hjelpe deg med å finne de beste husene for å kjøpe i Cabo Roig eller lokalt foretrukket.

    © 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map