Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøpe enebolig i La Zenia, Alicante

Øyeblikket som går i eiendomsbransjen i

Spaniaer det gir det mulighet til å kjøpe en utmerket enebolig for mye mindre enn du kanskje tror. Store muligheter er fortsatt til stede i mange områder av Costa Blanca, og fra Mevilla eiendomsmegling arbeidet med å identifisere dem og gjøre dem tilgjengelige for våre kunder.

Vi har et stort antall eneboliger i La Zenia, Alicante. De aller fleste av dem har ekstra av første klasse som privat badebasseng, hage, garasje eller klimaanleg

La Zenia er en av de mest attraktive områdene i Alicante og mange folk fra hele Europa som har allerede besluttet bo her for å nyte den middelhavske livsstilen. La Zenia har en fin linje av kysten, preget av kvaliteten på sine strender. I tillegg er forbindelsene mellom La Zenia og andre mange byer i Alicante veldig bra.

Det nye kjøpesenteret La Zenia Boulevard er en av de beste stedene , siden det er mulig å nyte en rekke underholdning, restauranter og alle typer butikker.

Fra Mevilla eiendomsmegling ønsker at å kjøpe en enebolig i La Zenia, Alicante er en unik opplevelse. Derfor tilbyr vi deg vår erfaring og kunnskap gi deg råd og hjelpe deg å finne din drømme Villa i Alicante. Husk at vi kan hjelpe deg med alle administrative, økonomiske eller juridiske spørsmål knyttet til kjøp av ditt hus.

Kontakt oss hvis du vil vite mer om våre enebolig villaer til salg i La Zenia.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map