Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøpe enebolig i Cabo Roig på Costa Blanca

Takket være Mevilla eiendom agfolk du kan gjøre Middelhavet din hjem og kjøpe en enebolig i Cabo Roig på Costa Blanca.

Mevilla eiendomsmegling har hovedkontor i Cabo Roig, og har jobbet i det lokale eiendomsmarkedet Vi er spesialister i villaer og luksus huser i Cabo Roig og andre steder i Costa Blanca South (Torrevieja og Orihuela Costa).

Å Kjøpe enebolig i Cabo Roig (Costa Blanca) er et godt valg for deg og dine. Vil du ha ditt nye hus i et eksklusivt område, bebodd av familier som din, søker ro og avslapping ved Middelhavet. Så nå vi har et bredt utvalg av eiendommer i Cabo Roig, mange av dem med utsikt over havet.

Du kan tilbringe ferien eller bor helle året i et privilegert miljø, med en av de beste og sunneste klima i verden. Dermed er det et gjennomsnitt på 300 dager med sol i året og med gjennomsnittlige temperaturen er 20 grader Celsius. Og stranden på Cabo Roig er anerkjent for sin sin kvalitet med et blått flagg i EU siden 1992. Hvis du velger å kjøpe en enebolig i Cabo Roig på Costa Blanca, kan du nyte en god livskvalitet.

Du har nær alle tjenestene du trenger: butikker, kafeer og restauranter, lege sentre, ovs. Det er en godt tilkoblet, kun 35 minutter fra flyplassen Altet.

Cabo Roig har en vakre Marina, ledet av den gamle utkikk tårnet fra Cabo Roig. Du kan nyte lang turer med båt fra Torrevieja til La Mata.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map