Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp Villa vendt mot sjøen i Punta Prima, Orihuela Costa

Tillit Mevilla eiendomsmegling hvis du tenker på å kjøpe en villa vendt mot sjøen i Punta Prima, Orihuela Costa. Oppdag vårt utvalg av eiendommer i den Blanca.

Når du kjøper en villa vendt mot sjøen på Punta Prima blir en helt klok beslutning, siden det er en av de beste stedene i Orihuela Costa. Sin nærhet til kysten kan innbyggerne i Punta Prima kan nyte rask tilgang til å gå til den lokale stranden, som har rikelig tjenester og en høy grad av kvalitet. Faktisk, har fra Punta Prima-stranden blått flagg priser og Q turist kvalitet skillet.

På 170 meter fra denne stranden er preget av fine sanden og det rene vannet, sammen med høyt verdsatt av lokale innbyggere som tilgang ramper, brakte lettelse, parkering, tårnet overvåking og dusjer. I tillegg er den privilegerte beliggenheten til denne fantastiske stranden at de aller fleste av feriehus og villaer ligger i Punta Prima har autentisk fantastisk utsikt over Middelhavet.

Punta Prima ligger svært nær Torrevieja og andre mange steder av interesse, så for å kjøpe en villa som vender mot havet på det tidspunktet du vil nyte en perfekt kombinasjon av fritids- og virkelig misunnelsesverdig naturomgivelsene. I tillegg krysser motorveien N-332 Punta Prima, slik at deres innbyggere flytte uten komplikasjoner i hele området.

Kort sagt, inviterer vi deg til å oppdage våre oceanfront villaer i Punta Prima, som har romslige dimensjoner, hager av stor skjønnhet, svømmebasseng og utsikt over havet av filmen.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map