Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp villa vendt mot sjøen i Los Balcones Torrevieja.

Velg Mevilla eiendomsmegler hvis du ønsker for å kjøpe en villa ved strandpromenaden i Los Balcones Torrevieja. Stort utvalg av villaer i Torrevieja.

Los Balcones er en av det beste sted alle Torrevieja erfra er det mulig å få tilgang til de fantastiske strendene i området i løpet av minutter. Stole på oss for å finne Villa drømmene dine på Costa Blanca.

Nå fortiden vi har en fantastisk villa foran havet i Los Balcones Torrevieja. Eiendommen tilbyr en praktfull hagen, bassenget, garasje, bod og romslig terrasse. Dens dimensjoner er betydelig, nå som 200 m2 bygget i totale 800 m2 tomt. I tillegg har denne fantastiske villa 3 soverom og 2 bad.

Los balcones er et stort områdefor å bo, siden den er veldig nær til dynamiske byen Torrevieja og fantastiske strender med krystallklart vann. Fra Los Balcones er det enkelt å nyte både en unik natur og alle bekvemmeligheter av moderne liv.

Vi minner om at Mevilla eiendomsmegling vi arbeider uten mellommenn, tilbyr unike eiendome fra sine eiere.Hvis du Kjøper villa gjennom oss du ikke trenger ikke å betale unødvendige gebyrer. Dessuten, tillater vår nær forbindelse hjelpe våre kunder og venner med en utmerket etter salg tjenester . Hvis du vil bygge ditt hus helt eller reformere det, vi vil hjelpe deg å gjøre det mulig å sette deg i kontakt med fagfolk av total tillit.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map