Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp villa i Playa Flamenca - Alicante - Spania

På Mevilla CB har både nylig bygd og brukt utrolige mye eiendomer i det beste kyst områder i Alicante. Kjøp et luksus rekkehus i Cabo Roig eller Kjøp en villa i Playa Flamenca –Alicante –Spania er det bare eksempel på hva vår eiendomsmegler har å tilby.

Hvis du elsker golf kan du se en av våre eiendomer i Villamartin Golf eller i Las Ramblas hvor du kan spilledin favoritt sport hele året bare med å Kjøpe en luksus villa eller et leilighet. Med hvis det du ønsker det er å slappe av på stranden i sommer eller å bo på et rolig områder av kyste vi anbefaler til å se noen av våre boliger i noen av strendene langs kysten i Alicante som i Cabo Roig eller La zenia . For eksempel å kjøpe en Villa i Playa flamenca –Alicante –Spania vil gir deg den muligeher til å nyte solen hele året med med milde temperaturer takket være det godt vær i hele område i Costa Blanca.

Vi er en familie selskap med mer en 10 års erfaring med å selger boliger. Også tilbyr en integrert reformer av nybygg tjeneste takket være at vi har en rekke fagfolk som arbeider med oss. å Kjøpe en tomt foran havet ,bygg en ny villa eller kjøp av en villa i Playa Flamenca -Alicante-Spania, vi tar vare på alle administrasjon og behandling, direkte med våre kunder uten mellomledd og uten ektra kostnader.

Vi er spesialister på området vi arbeider silk at det blir veldig lett til å finne din ideell bolig og kan kjøpen villa i Playa Flamenca - Alicante – Spania eller et rekkehus i Punta Prima eller en leilighet i La Dehesa de Campoamor.

Hvis vil realisere dine drømmer om å kjøpe en villa i Playa Famenca -Alicante – Spania ta kontakt med oss.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map