Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp Villa i La Zenia Orihuela Costa. Noen få meter fra sjøen

Mevilla Eiendom Selskapet spesialiserer seg på beste boligfelt med utsikt over Middelhavet .

Med vårt selskap kan du kjøpe en villa nær sjøen i La Zenia Costa og nyte en luksus hjem med alle slags statister å mate tilbake konkurransedyktige priser.

Våre kunder ser etter et hjem av høyeste kvalitet med den beste plasseringen. Eiendom I Mevilla har gitt en katalog over eiendommer som ligger i hele den spanske Costa Blanca. Takket være dette og å jobbe med det beste laget av profesjonelle agenter, er Real Estate Mevilla i stand til å finne de beste egenskapene med utsikt over Middelhavet i de beste forholdene.

Vi viser til boliger av alle typer og leiligheter, leiligheter, bungalower, duplex eller luksusvillaer. De aller fleste har svømmebasseng, hage, grill og mange andre ekstra som bidrar til å forbedre livskvaliteten for kunder som kjøper deres beachfront villa i La Zenia Costa, eller noen av de byene der Mevilla eiendomsmegling har hjemmene.

Kjøp en villa nær sjøen i La Zenia Costa med Mevilla Eiendom er et godt valg for å nyte en svært variert spekter av muligheter for moro og underholdning. I et område i nærheten av det største kjøpesenteret i Europa-området, kan våre kunder kan nyte mer enn 150 utsalgssteder for å kjøpe og ha en god tid. I tillegg gir denne førsteklasses beliggenhet minutter finne deg selv nyter noen av de beste strendene på kontinentet siden Costa Blanca har mange anerkjente strender med blått flagg, en av de høyeste utmerkelser du kan motta en strand på grunn av sin gode tilstand.

Vårt hovedmål er å tilfredsstille kunder som stoler på Mevilla Eiendom for å få hjem til dine drømmer. Enten tenkt å leve eller investere i hjemmene våre for fremtiden, våre agenter er ansvarlige for å jobbe med deg for å identifisere hva slags perfeksjon rette eiendommen som passer dine preferanser og muligheter. Kontakt oss dersom du er interessert i å kjøpe en eiendom bare noen meter fra sjøen i La Zenia Costa og velg fra vårt omfattende katalog som du liker best.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map