Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp villa i La Zenia - Alicante - Spania

Hvis du ser etter en en luksusvila i la Dehese de Campoamor,et rekkehus på første linje av havet Punta Prima kysten eller kjøp av en villa i La zenia-Alicante-Spania ,i Mevilla CB du vil finne det veldig enkle vi har mer en 10 års erfaring ved å hjelpe våre fornøyde kunder, til å finne sine drømmhus i La Costa Blanca.

Vårt eiendomsmegleren er ansvarlig for alt som gjelder av kjøp eller nye konstruksjone som leiligheter, villaer, i det ulike privilegert områder i kysten i alicante,uten mellomledd eller ektraskostnader for våre kunder.

Vi har et godt team i Etter- salg som kan svarer på alle spørsmål du måtte ha om det eieindomer vi tilbyr ,som en leilighet i Cabo Roig eller om Kjøpav en villa i La Zenia- Alicante-Spania. Hvis du foretrekker en tomten ved siden av havet i La Veleta for å utføre et nybygg vi har ogsået team av fag folk som vil foreta hvilken som hest typen konstruksjon eller reform prosjekt for å bygge din drømmehus etter din smaki et unik sted.

Å kjøpe en villa i La Zenia-Alicante-Spania gir deg muligheten til å oppleve en av det mest etterspurte kyst områdene i Alicante. De store strendene med fin sand de gjør dette områdene en av steder mest ønsket til å tilbringe sommeren eller for å bo.

I Mevilla CB Vi har eiendomer for enhver smak .Enten hvis de elsker strendene vi inviterer deg til å kjøpe en villa I La Zenia-Alicante-Spania, Hvis du har er lidenskap for golf du kan velge mellon alle leiliheter og villaer y Villamartin.

Ikke tenk det mer til å få huset alltid hadde ønsket deg.Kom på Besøk, vi vil gjerne møter deg.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map