Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp Villa i Cabo Roig på Costa Blanca foran havet

Du kan nå kjøpe en en villa foran havet i Cabo Roig på Costa Blanca, for mye mindre enn hva du forestille deg. Oppdag vårt utvalg av villaer.

Mevilla eiendom vi har et bredt utvalg av eiendommer til salgs i Cabo Roig på Costa Blanca. Våre eiendommer kjennetegnes av høy kvalitet og høye grad av luksus

Det er nå mulig til kjøp av en villa over Middelhavet ved mye lavere utgjør den et par år siden. Eiendomsmarkedet i Spania har opplevd store endringer og fallende priseri etterspørselen har favorisert en nedadgående pris. Mevilla eiendomsmegling arbeider for å identifisere de nyeste mulighetene i Cabo Roig (Costa Blanca) og andre nærliggende byer for å gjøre dem tilgjengelige.

Merk at Cabo Roig har flotte strender, men tilbudet av golfbaner er også svært romslige og attraktive. I tillegg har de fleste av våre villaer foran havethar mye extras ekte luksus badebasseng, romslige terrasser, garasje og hage.

Hvis du vil vite mer om hvordan du kjøper en flott villa i Cabo Roig på Costa Blanca, foran sjøen, ikke nøl med å kontakte oss. Vi vil gjerne tilbyr deg det perfekte huset for deg rett ved Middelhavet.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map