Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp villa foran havet i Torrevieja ,Costa Blanca

Å kjøpe en villa i Torrevieja,(Costa Blanca) er veldig enkelt med Mevilla eindomegler.Kom å se vår villaer ved havet.

For eksempel disse to villa ved havet ti salg i første linje:

PR555:Chalet i første-linjen ved havet i Punta Prima, Torreviejatil salg

R713:Chalet å reformere foran Punta Prima, Torrevieja til salg

Torrevieja er en av de viktigste byene i sør av Alicante. Det er et punkt hvor folk fra hele Europa nyte solen og Middelhavet i et unikt miljø. Byen Alicante tilbyr sine innbyggere omfattende strender av god kvalitet sammen med naturlige miljøer av uforlignelig skjønnhet som Las Lagunas de La Mata og Torrevieja. Alt dette er interspersed med et tilbud om grunnleggende tjenester og fritid uten like.

I Mevilla Real Estate har vi villaer og alle typer eiendommer i emblematiske urbanisasjoner av Torrevieja som Los Balcones eller La Veleta. Herfra er det mulig å få tilgang til stranden på en enkel måte og samtidig nyte alle slags tjenester (restauranter, barer, supermarkeder, medisinske sentre og uteliv).

Vi ønsker at våre kunder og venner skal nyte Torrevieja i sin egen villa mot havet, så vi vil informere deg om vår katalog over boliger. Vi har for øyeblikket en fantastisk villa i Los Balcones, som har 200 m2 totalt areal, hage, privat parkering og svømmebasseng blant annet ekstramateriale. Det er en autentisk luksusvilla som ligger i et av de mest interessante punktene i provinsen.

Torrevieja er en av de største byene i Valencia, og har en befolkning på rundt 107 000 innbyggere, hvorav mange er utenlandske statsborgere. Utvilsomt er dens internasjonale ånd, dynamisk, innbydende og åpen merkbar i hvert av sine hjørner. Fra Mevilla Real Estate har vi den faste overbevisningen om at Torrevieja er det ideelle stedet å kjøpe en villa som vender mot havet.

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du vil kjøpe en villa som vender mot havet i Torrevieja (Costa Blanca).

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map