Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

KJØP VILLA FORAN HAVET I PLAYA FLAMENCA, COSTA BLANCA

Hvis du ønsker å kjøpe en villa ved strandpromenaden i Playa Flamenca ,i Mevilla eiendomsmegling har det du ønsker.

Gå ikke glipp av muligheten til å kjøpe en luksus villa ved stranden Playa Flamenca, Alicante.

Vi har for tiden to utmerkede villaer i dette privilegerte sted i Alicante.

Vi minner deg at Mevilla eiendomsmegling har lang erfaring i fast eiendom og i den sørlige delen av Costa Blanca, så du kan satse på oss hvis du ønsker å finne huser til dine drømmer ved havet. Dessuten, vi alltid å tilby eiendomer fra privatpersoner, så aldri legge unødvendig avgifter til prisen på våre huser.

Våre nåværende viller til salg i urbanisasjonen Playa Flamenca (Costa Blanca) har elementer av god kvalitet som parkering, Terrasse, hage eller solarium. I tillegg, har en av dem med en fantastisk privat basseng

Begge villaer har en overflate på 400 m2 og ligger svært nær den nye kjøpsente i La Zenia Boulevard, så tilgang til tjenester som restauranter, barer, supermarkeder eller banker vil være veldig nære.

Våre villaer i Playa Flamenca ligger ved havet silk at du kan nyte fantastisk utsikt fra de øverste etasjene med praktisk tilgang til alle typer tjenester. Uten tvil, kan med Mevilla kjøpe en perfekt Villa for å nyte Middelhavet og godt klima som kjennetegner Costa Blanca.

Hvis du vil vite mer om våre villaer ved havert i Playa Flamenca (Costa Blanca), ikke nøl med å ta kontakte i dag med oss. Vi er alltid til disposisjon for å anbefale deg og hjelpe deg å finne husett til dine drømmer i solfylte Costa Blanca.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map