Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp rekkehuser i første linje på Veleta, Costa Blanca

Hvis du ønsker å kjøpe en i første linje i La Veleta (Costa Blanca), stole på Mevilla eiendom. Vi har store muligheter.

Vi ønsker å informere deg om våre eiendom sør på Costa Blanca. Hvis du er interessert i å kjøpe en tosidig i La Veleta (Costa Blanca), i vår har for øyeblikket vi en fantastisk eiendom ligger i første linje av stranden.

Våre tilgjengelig i La Veleta dobbeltsidig funksjoner er uslåelig, siden det har fantastisk utsikt til havet, solarium, 4, peis og biljard. Du kan også nyte de 5 rommene langs den 200 m2 har denne fantastiske rekkehuser

Første etasje har 2 soverom og 2 bad, mens i andre og tredje etasje er 3 soverom, 2 bad og en stor terrasse med jacuzzi. Uten tvil tilbyr fra Mevilla eiendomsmegling vi deg muligheten til å nyte solen og Middelhavet i en super luksus ligger på stranden rekkehuser

La veleta er et eksklusivt område i Torrevieja, hvor du kan nyte en stor rolig, men med alle fordelene en storby. Antall tilgjengelige tjenester er svært bredt (restauranter, kjøpesentre, supermarkeder, banker, etc), men også kunne nyte en unik middelhavsmiljø.

Vi minner om at vi alltid tilby en personlig oppmerksomhet å justere smaksløkene og behovene til hver kunde. I tillegg fungerer bare med egenskaper fra direkte fra eiere og aldri legge ekstra provisjon av mellomledd.

Kort sagt, hvis du ønsker å kjøpe en rekkehuse i første linje av stranden i La Veleta eller andre stedi deni fantastiske Costa Blanca, Ta kontakt med oss. Vi er glade for å sette oss til disposisjon for å tilfredsstille dine behov.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map