Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp Penthouse Oceanfront Zenia i Orihuela. De mest eksklusive eiendommer

I Mevilla Eiendom er en eiendomsmegler som du kan stole på hvis du ønsker å kjøpe en strand penthouse i Zenia (Orihuela Costa).

I vår bedrift vil du finne den beste luksusboliger kyst, på veldig konkurransedyktige priser. Se hvordan luksus og den høyeste kvalitet i de mest privilegerte steder på kontinentet ikke behøver å innebære utgifter galskap.

Stole på erfaring og arbeidet med et team av eksperter som Mevilla Eiendom, til sin intensjon om å erverve en strandpromenade hjem blir realisert fordi vi har eiendommer i hele Costa Blanca. Alle rommene har statister som svømmebasseng, grilling, hage og en nær beliggenhet til sjøen, eller direkte på stranden.

I tillegg er de byene på Costa Blanca som holder våre eiendommer har alle grunnleggende tjenester for innbyggerne, samt flere underholdningstilbud for moro skyld. Nyt eksklusive golfklubber, eller de mange fremste sportsarenaer. Du vil også få mulighet til hvis du bestemmer deg for å kjøpe en eiendom på stranden i La Zenia på Orihuela-kysten for å besøke det største kjøpesenteret i Europa, Zenia Boulevard.

I denne mall, samtidig er godt koblet til alle deler av Costa Blanca, har ikke mer og ikke mindre enn 160.000 kvadratmeter er hjemmet til 150 butikker og butikker av alle slag. Et perfekt alternativ til å handle og nyte fritiden. Legg merke til at flere arrangementer er også organisert i denne moderne og avansert Mall: stand-up komedie, danseforestillinger, konserter, magiske tall, etc.

Hvis du ønsker å nyte de beste naturlige omgivelser mens du har mulighet til å få tilgang til de beste underholdningssteder i området, ta kontakt Mevilla Eiendom og hvis du bestemmer deg for å kjøpe en strand penthouse i Zenia (Orihuela Costa ) vi er glade for å være til tjeneste for å gi hjemmet som passer best til dine preferanser.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map