Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp luksusvilla i Villamartin, Orihuela Costa.

Vil du kjøpe en luksusvilla i Villamartin, Orihuela Costa? Hvis så, velg Mevilla eiendommegler. Nyt din egen villa.

Villamartin er en av de beste bolig felt i Orihuela Costa, veldi næ til store golfbanene. Faktisk, får denne vakre sted har sitt navn fra Campo de Golf Villamartin. Man kan si det er en del av samme kompleks

Hvis du er lidenskapelig om golf, inviterer vi deg til å oppdage våre luksusvilla i Villamartin, Orihuela Costa. Sikkert du kan nyte din favoritt sport hver dag og med maksimal komfort.Golfbane i Villamartin har 18 hull og strekker seg både Plains og fjell natur terreng. Fra mange steder er det mulig å seMiddelhavet, som gir en utmerket landskap verdi.

Nå fortidenhar en utmerket luksusvilla i Villamartin. Det er en konstruksjon av to planter, 5 soverom og 4 bad. Det totale området er 500 m2 og har tillegg svømmebasseng, jacuzzi, garasje og hage.

Vedsiden av golfbane du er også veldig nær strendene i Orihuela Costa. I tillegg er tilgang til andre steder med gode forbindelser via vei.

Villamartin tilbyr ikke bare en utrolig natur , men det har også alle bekvemmeligheter og tjenestene du måtte trenge. I denne forstand, kjøpesenteret La Zenia Boulevard er svært nær Villamartin og og har sammen alle typer fritid lokale butiker

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map