Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

KJØP LUKSUS VILLAER I PLAYA FLAMENCA, ORIHUELA COSTA

Kjøp luksusvilla i Playa Flamenca, Orihuela Costa

Stole påMevilla eiendoms hvis du ønsker å kjøpe en luksusvilla i Playa Flamenca, Orihuela Costa. Oppdag våre utmerket utvalg av villaer.

I Mevilla eiendomegler jobber hardt for å tilby til alle våre klienter og venner det beste utvalget av luksusvillaer i Sør på Costa Blanca. Gjennom denne artikkelen vi ønsker at dere kjenner vårt Super utvalg av villaer i Playa Flamenca (Orihuela Costa), en av de mest prestisjefylte områdene i Middelhavskysten

.Foreløpig har vi to luksusvillaer som ikke vil forlate deg likegyldig, siden begge har en utforming av høy eleganse og eksklusivitet. I tillegg inkluderer de elementer av god kvalitet som hage, garasje, terrasse ellerveldig fin utsikter

Playa Flamenca er en av de mest attraktive Orihuela Costa. Det er en eksklusiv utvikling preget av sin nærhet til kysten. Eiendommen har faktisk to fremstående blå flagg strender, La Mosca y La Estaca. I tillegg siden 2007 nyte alle beboere en fin strandpromenade og parkering.

Et spesielt bemerkelsesverdig element er at det er en tilgang beredskap belysning til sjøen i skip, så Playa Flamenca er ideell for deg hvis du liker havet spor. I tillegg tilkoblinger er virkelig god i området, og du kan navigere til lengden og bredden av alle Orihuela Costa med letthet takket være det godt vedlikeholdt av veiene.

Endelig, og som en kuriositet, navnet av Playa Flamenca har sin opprinnelse fra sin førstebygge mester , som var fra Flandes(Belgia).

Hvis du ønsker å kjøpe en luksusvilla i Playa Flamenca (Orihuela Costa), ta kontakt med oss. Vil vi til tilby deg villaen som passer dine ønsker og behov.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map