Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

KJØP LUKSUS VILLA I MIL PALMERAS ,Alicante

ønsker du å kjøpe en lukus villa i Mil Palmeras,Alcante? Ikke gå glipp av våre muligheter. Vi har en rekke luksuriøse villaer.

Mevilla eiendomsmegling vi arbeider så utrettelig for å gi hver og en av våre klienter den beste eiendomsmeglerråd. I tillegg tilbyr vi en førsteklasses service. Hvis det er behov for å reformere vil Våre medarbeider fra Mevilla eiendomsmegling for kontakt med de beste fagfolkene for å gjøre det korste mulig tid og med optimale resultater.

Mil Plameras er en av de vakreste kystområdene sør på Costa Blanca. Det er et punkt som ligger ved havvet og er , preget av vakre stranden og naturlige omgivelser. For øyeblikket tilbyr vi en fantastisk luksusvilla i Mil Palmeras og vi ønsker å besøke den og se alle sine fasiliteter.

Vår nåværende luksusvilla i Mil Palmeras ligger på salg 370,000 Euros og har mange tilleggsfunksjoner som svømmebasseng, , stor terrasse med flott utsikt, samt hage. Du har også garasje og installasjon av klimaanlegg.

Det er en villa av høy og eksklusivitet, tomten har veldig store dimensjoner (750 m2), 3 soverom og 2 bad. Miljøet som omgir dette huset må tas hensyn til, siden det er omgitt av furuskoger og kun en kilometer fra stranden. På samme tid finnes mange fritidsfasiliteter og alle typer butikker i nærheten, så du kan nyte unike natur uten å gi opp på moderne komfort.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map