Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

KJØP LUKSUS VILLA I LA VELETA,TORREVIEJA

Kjøp lusus villa i La Veleta, Torrevieja

Stol på Mevilla eiendosmegling hvis du ønsker å kjøpe en luksus villa i La Veleta, Torrevieja vi har et stort utvalg av villaer

Mevilla eiendomsmegling arbeider utrettelig for å sette din disposisjon de beste eiendommene på Costa Blanca. Hvis du ønsker å kjøpe en luksusvilla i La Veleta (Torrevieja), ikke nøl med å besøke våre boliger Finder. Vi er overbevist om at du vil finner det du leter etter en svært enkel måte.

Vi har en bred erfaring på fast eiendom i sør på Costa Blanca. I det tilfelle du kan ikke finner den beste villaen for deg fra vårt utvalg, ta kontakt Vennligst med oss og vi vil arbeide for for å finne det luksus villa du fortjener.

La Veleta er en av de mest berømte i Torrevieja, med massevis av høyt nivå bolig nær stranden. Det er en privilegert og omgitt av en naturlig og urbane miljø . Hvis du bor i La Veleta kan du nyte både sjøen og alle fasiliteter i en stor by.

Veiforbindelsene er mye fra AP7 motorveien du har tilgang til alle eiendom på en veldig omfortable møte, som vil tillate deg å flyte uten problemer til andre steder i området.

Hvis du ønsker å kjøpe en luksus villa i La Veleta,Torrevieja ta kontakt med oss i dag og vi vil svare deg med den ytterste profesjonaliteten.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map