Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp frontlinje villa i Torrevieja, Costa Blanca

Leter du etter å kjøpe en frontlinje villa i Torrevieja, Costa Blanca? I så fall, stole på Mevilla Real Estate. Vi inviterer deg til å oppdage våre villaer til salgs.

Å kjøpe en frontlinje villa i Torrevieja, Costa Blanca med Mevilla Real Estate, vil du nyte en problemfri, profesjonell og laget for å måle råd for å finne den beste villaen for deg. Vi er spesialister i eksklusive villaer med dyp kunnskap om luksus eiendomsmarkedet i Orihuela Costa nad Torrevieja. Vårt team vil hjelpe deg med å finne hjemmet til drømmene dine på Middelhavet uten komplikasjoner. I tillegg vil vi ta bil med alle administrative og juridiske aspekter ved ditt kjøp av eiendom i Spania. Selvfølgelig jobber vi med noen advokat du velger hvis du liker å ha en ved din side.

Fra Torrevieja kan du enkelt få tilgang til det store nye La Zenia Boulevard kjøpesenter i Orihuela Costa. Dette er et av Europas største kjøpesentre og tilbyr på 160.000 m2 mange butikker, barer og restauranter, samt mange show og aktiviteter.

Når du kjøper i Torrevieja, velger du å kjøpe i et område med mange golfbaner hvor du kan leke hele året rundt i solskinnet, omgitt av det vakre middelhavslandskapet. I tillegg tilbyr Torrevieja på de beste yachtklubber på kysten for fortøyning av båten din.

Hele området er fortsatt et fokus på investeringsskjema over hele verden. Snart vil det bli startet oppførelsen av temaparken Paramount i Murcia. Du vil kunne nyte på noen få år den mest moderne og avanserte temaparken i Europa. Forbindelsene fra Torrevieja til Murcia er enkle og raske. I tillegg er Alicante flyplass og San Javier flyplass bare 40 minutters kjøring fra Torrevieja.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map