Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp Eneboliger i Orihuela Costa

Nyt de fem beste strendene på Costa Blanca når du kjøper en villa i Orihuela Costa

Hvis det er noe til Costa Blanca står over resten av turistområdene i Spania, er det for variasjon og kvalitet av strendene på kysten. Hvert år tusenvis av turister fra hele verden kommer til Alicante med den hensikt i stranden i Cabo Roig, La Zenia, Torrevieja eller hvilken som helst by å kjøpe et hus med en strand i nærheten.

I noen områder kan du også se konsentrert i en liten plass flere strender, slik at vi kan besøke dem alle, og bestemme hvilken som er vår favoritt. Når du kjøper en bolig i Orihuela Costa vil ha enkel tilgang til fem av de beste strendene på Costa Blanca. Her la vi en liten guide for deg å besøke disse fem juveler av middelhavskysten:

  • Cala Capitan Beach (Cabo Roig): mindre mettet enn de fleste rundt og den har en vakker, gyllen sand og veldig klart vann stranden. Long beach også med Q for Quality Tourism and Blue Flag og er ikke veldig mettet.
  • Playa Cala Cerrada (La Zenia): semi-urban liten urørte sand og veldig hyggelig å slappe av etter en travel dag med shopping på La Zenia Boulevard.
  • Playa La Zenia: En meget bred strand med alle typer tjenester som snackbar, parasoll, solstoler, idrettsområde og mange mennesker. God sand og vann. En strand for å nyte med hele familien.
  • Playa Flamenca: En semi-urbane stranden på mer enn 100 meter lang og med høyt belegg. Den har en flott strandpromenade og alle nødvendige tjenester.
  • Playa de la Caleta (Cabo Roig): denne stranden har Q for Quality Tourism. Du kan leie scootere og parasoller i sommer og har trapp å få tilgang til fin sand til å bade i sine farvann.

Her er fem av de beste strendene på Costa Blanca. I Orihuela Costa og ved siden av hverandre, vil du besøke dem alle og bevise hva som er det beste du vil. Hvis du foretrekker en mer rolig, uberørt strand, eller hvis du ønsker å nyte vannsport eller gå tur ... Uansett hva du ønsker, med hjelp av vår eiendoms Cabo Roig finne det perfekte hjem for deg.

Kontakt Mevilla Eiendom hvis du ønsker å kjøpe et hus i Orihuela Costa. Hvis stedet for stranden du er interessert i andre planer som å kjøpe et hus nær sjøen i Cabo Roig, eller leilighet i en by, i vår omfattende katalog vil du finne det du leter etter.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map