Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp Beachfront Villa i Campoamor Orihuela Costa

Fra Mevilla Eiendom tilbyr vi muligheten til å kjøpe en beachfront villa i Campoamor i Orihuela Costa.

Bor i en by som Campoamor er et godt valg for hvile mens du kan nyte en utrolig utvalg av fritid og kultur som vil utfylle din erfaring som bor i et hus av ekte luksus.

Campoamor er en liten by der alt er omgitt av store og alt det grønne og fantastisk utsikt over Middelhavet . Hvis du er interessert i å kjøpe leiligheter ved stranden i Alicante, i noen av sine kystbyer for å nyte følelsen av majestet som overfører havet, i vår eiendomsmegling basert i Cabo Roig, vil vi hjelpe deg å få det.

Denne gangen snakket vi om du kjøper en beachfront villa i Campoamor i Orihuela Costa fordi vi ønsker pluss en virkelig luksuriøse hjem med alt ekstrautstyret du kan tenke deg, har mulighet til å møte naturparken Sierra de Escalona. Husene som eksisterer rundt dette miljøet og naturen, er obsequiadas sammen med sine innbyggere med en eksepsjonell følelse av fred og ro.

I tillegg vil du se din erfaring Campoamor fullført av den utrolige synet som tilbyr 16 miles av hvite sandstrender og blått flagg tildelt. De bare mingling med grønne marker og omfattende furuskog områder der våre kunder finne reelle løsninger for å tilbringe dagen utendørs moro.

Så å kjøpe en beachfront villa i Orihuela Costa med de beste forholdene og rådet av det beste laget av eiendomsmeglere i Orihuela Costa og Costa Blanca, kontakt Mevilla Real Estate. Vi vil hjelpe deg å få til å kjøpe en strandeiendom i stedet du velger i provinsen Alicante. Her kan du nyte ekte livskvalitet i tillegg til den spanske levemåten de krever våre utenlandske kunder kommer til Mevilla Ekte ivrige etter å leve på best mulig bolig og et magisk sted Estate.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map