Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp Beachfront Villa i Campoamor Costa Blanca. Mer Exclusive katalog

Benytt anledningen til å kjøpe en villa på kysten i Campoamor i den spanske Costa Blanca.

Med Real Estate Mevilla vil du ha muligheten til å skaffe seg et virkelig luksuriøst hjem i et privilegert miljø som Campoamor, eller noen av de mange andre lokaliteter hvor vår eiendom har egenskaper.

I Mevilla Eiendom spesialiserer vi i de beste hjem med utsikt over Middelhavet . Slå til oss, vil du bli verve hjelp av et team av fagfolk som arbeider med de mest eksklusive katalog og klar til å bli funnet. Suksess oppnås dersom du kjøper en bolig på kysten i Campoamor.

Velg mellom flere typer boliger som hus, tomannsboliger, leiligheter, alle vendt mot havet og er utstyrt med alle detaljene som svømmebasseng, hage, grill ... og mer.

Videre er Campoamor en av de beste stedene å nyte selskapet av Middelhavet og dermed nyte alle underholdning, glede og moro at livet på den spanske kysten har å tilby. Det er tre strender som utgjør Campoamor:

· Beach Glea

· Playa Barranco Rubio

· Aqua Beach

Alle har den karakteristiske blå flagg siden 1992, noe som betyr at de er vurdert noen av de beste strendene på kontinentet. Dessuten er noe mer interessant for de gangene hvor vi beveger sertifisering at området fikk for noen måneder siden av WHO, Verdens helseorganisasjon, som nølte ikke med å tilskrive den spanske Costa Blanca beæret over å være anerkjent som en av de mest gunstige helse klima som kan finnes i hele verden.

Hvis en del av en idyllisk beliggenhet og mange underholdningstilbud, vil du ha som de eksklusive golfklubber, restauranter og kommersielle livet i området, kan du nyte i en villa på stranden i Campoamor, eller noen av de steder hvor Mevilla eiendomsmegling har luksuriøse boliger, og mye bedre alternativer. Så gå videre og ta kontakt med våre agenter hvis du vil vite følelsen av å leve vendt mot Middelhavet.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map