Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Kjøp Beachfront Leilighet i Cabo Roig. The Best Luxury Chalets

Med Real Estate Mevilla kjøpe leiligheter ved stranden i Cabo Roig er egentlig enkel.

Du kan velge mellom de ulike alternativene som finnes i den elektroniske katalogen av våre eiendommer, alle av dem til stede til meget konkurransedyktige priser autentiske luksuseiendommer med alle slags detaljer.

Gjennom hele vår historie, vi spesialiserer i luksuriøse boliger med utsikt over Middelhavet . Eiendom I Mevilla har egenskaper over hele Costa Blanca av flere forskjellige typer: bungalower, leiligheter, tomannsboliger, villaer ... og de har alle noe til felles. Kvaliteten. I tillegg vil alle eiendommer Mevilla har statister som svømmebassenger, hager, utendørs terrasser og grilling. Nyt luksusen og livskvalitet i idylliske omgivelser er enklere enn noen gang å stole på vår eiendom.

Hvis du ønsker å nyte herlighetene i Costa Calida kontakt med våre eiendomsmeglere. Disse vil gi den beste service og mer personlig for å finne din drømmebolig ved sjøen.

Hvis du er interessert i Cabo Roig, vet at dette er et av de områdene som har suksess i nyere tid av våre kunder, fra Nord-Europa. Lei av regn og dårlig vær i hjemlandet velger å kjøpe leiligheter ved stranden forført av den levestandarden du kan få på en av de mest eksklusive områdene på Costa Blanca.

Med fremstående Blue Flag strender, en utmerkelse som indikerer den høye kvaliteten som vi har strender hvor Mevilla Eiendom har egenskaper. Cabo Roig er et område som har sin egen strand og boliger ligger det nyte utsikten over Middelhavet fra virkelig godbit.

Byen har nesten 400 meter med strand. Den har også en fin promenade og parkeringsplass merket ut for båt tilgang til sjøen. På alle disse områdene vil du finne mange muligheter for moro og underholdning så du vil nyte mer av ditt valg om å kjøpe en strandeiendom i Cabo Roig, eller noe annet område av Costa Blanca.

Kort sagt, hvis du ønsker å kjøpe oceanfront villaer i Cabo Roig, Orihuela Costa, kontakt våre agenter. Vi vil gjerne vise deg i detalj våre villaer i Cabo Roig.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map