Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Immobilien auf der Strandseite der N-332 in Orihuela Costa

Hvis du er ute etter en eiendom i kystregionen av N-332 i Orihuela Costa, har du kommet til rett sted. Mevilla har de fineste luksusboliger med utsikt over Middelhavet på Costa Blanca. Hvis du er ute etter den beste eiendomsmegler i kystområdet i N-332, hos oss får du alle fasiliteter og fordelene ved å jobbe med oss.

Denne eiendomsmegling i Cabo Roig har over ti års erfaring som vi spesialiserer oss på å finne hjem for våre kunder perfekt lengden og bredden av Orihuela Costa.

Vi er spesialister på markedet av østkysten og vår primære målgruppe er utlendinger, vanligvis fra Nord-Europa som kommer til Costa Blanca som ønsker å slappe av, nyte en god livskvalitet.

Som en av våre hovedattraksjoner er kvaliteten på etter-salg service vi gir til våre kunder, tar vi denne muligheten til å enumerarte hoved betalbar skatt av en utenlandsk statsborger som ønsker å kjøpe en strandvilla i Cabo Roig eller noen annen by Costa Blanca eller Spania generelt:

Hvis det kommer til et nytt hjem:

Skatten på denne eiendommen er 10% moms. Derfor, i et hus på € 250 000, € 25 000 skatte vilje

Hvis det er et videresalg hjem:

Beskatningen av slik eiendom er overføring skatt (ITP) og varierer i henhold til den autonome regionen, men mellom 5% og 10% av kjøpesummen (mellom 12 500 og € 25 000 for forrige eksempel). Allikevel boet etter hvert hus har tabeller av minstepriser og de beregnet minimum ITP at en person har til å betale når du kjøper et hjem

I begge tilfeller

Ajd: Kjøp av eiendom av boliglån, med forbehold om betaling av annen skatt som er til dokumentavgift (jd) som representerer om lag 1% av kjøpesummen av salget og en annen 1% av beløpet deeded boliglån.

Uansett, vet du at vinne disse formaliteter vet kontoer ved hjelp av de beste Eiendom i kystområdet i N-332. Kontakt Mevilla å kjøpe en eiendom eller kjøpe en strandeiendom i Cabo Roig, Torrevieja, Alicante eller hvor som helst i Orihuela Costa.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map