Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

​Hytter i Alicante

For de som ønsker å finne et nytt hjem i en by av den spanske kysten med en rekke naturlige og fulle misunnelsesverdig landskaps kontraster,

Mevilla Eiendom Fast eiendom i Cabo Roig, har det du leter etter. Vi har en rekke villaer i Alicante, hvor du kan lære alle disse grunnene som driver de fleste av turistene som kommer til Spania.

Så vi utsetter de viktigste grunnene som presser våre kunder og turister som kommer til Spania generelt, opt for boliger i Alicante:

    ·Sun: med en gjennomsnittlig temperatur på 17 ºC og den laveste nedbør i hele landet, garanterer Alicante ca 300 soldager i året. En meget attraktiv incitament for våre kunder, hovedsakelig fra sentrale og nordeuropeiske land.

    ·Strender: både Alicante by, og hele provinsen som ligger på Costa Blanca kan nyte over 150 forskjellige strender, alle av høyeste kvalitet. Hvite sandstrender viker, grotter, steinstrand, nudist, med ride og barer eller helt uberørt, strender område utfyller opplevelsen av å kjøpe leiligheter i stranden i Cabo Roig, Alicante, Torrevieja eller hvilken som helst by i Costa Blanca.

    ·Gastronomi: Hvis du bestemmer deg på våre villaer i Alicante har mulighet til å smake på noen av de fineste delikatesser og tiltalte verden. Den berømte paella, tapas eller håndverker gelato danne et høyt nivå kulinariske tilbud tilgjengelig for alle målgrupper og alltid etterlater en god smak.

    ·Historie: Både Alicante og Castillo de Santa Barbara, på toppen av et fjell med utsikt over Middelhavet, de mange museene og sjansen til å besøke alle byene på Costa Blanca Alicante og dens gamle og historiske sentre takket være gode forbindelser veien, er en fin måte å supplere din opplevelse i en av våre flotte eiendommer for salg.

    ·Sport og Nature: Selv om Costa Blanca og Alicante er kjent for sine kostnader, er dette en av de mest fjellrike områdene av halvøya og har en god del paradiser og turstier som tillater full dykking i beste naturlige skjønnheten i omgivelsene. I tillegg tilstrømningen av turisme i noen år nå siden, har forårsaket den overflod av golfbaner og klubber som glede våre kunder.

Så, hvis du har overbevist alle disse grunner til avhør i Mevilla eiendomsmegling av våre hytter i Alicante, kan du kontakte vår eiendom. Du kommer til å kjøpe et hus eller en strandeiendom hvor du kan nyte et hjem først i de beste forholdene.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map