Hus til salgs La Zenia Costa Blanca

Hus til salgs La Zenia Costa Blanca

Vil du tilbringe en idyllisk sommer på en paradisisk spansk strand? Kan du tenke deg å ta et bad på en strand med gjennomsiktig og varmt vann? Nå har du mulighet til å besøke våre hus til salgs La Zenia Costa Blanca.

Sikkert du er fengslet av egenskapene og beliggenheten, og du bestemmer deg for å flytte til Spania.

La Zenia ligger på Costa Blanca sør for Spania. Det er et veldig turistmiljø der mange innbyggere i Nord og Europa har valgt å etablere seg.

Blant de viktigste grunnene til at de har tatt denne avgjørelsen, er dette paradisiale klimaet.

Dens munter og lysende sol skinner praktisk talt hver dag i året, og nedbørsmengden er nesten null.

Derfor er de lange somrene perfekte for å nyte badet på den praktfulle stranden og i milde og solrike vintre kan du gjøre noen form for utendørs aktivitet.

På La Zenia vil du nyte et bredt utvalg av butikker, underholdningssteder, levende musikk, internasjonale restauranter, som italiensk, hamburgere, orientaler, ... og selvfølgelig mange restauranter hvor du kan smake utsøkt lokal mat, som for eksempel den populære paellaen eller tortillaen av poteter og tradisjonelle desserter i området.

Våre Hus til salgs i La Zenia Costa Blanca vil fascinere deg

Når du besøker husene våre til salgs i La Zenia Costa Blanca, vil du bli imponert over byggekvaliteten, interiøret, de romslige terrassene, den fantastiske utsikten og det vakre boligmiljøet.

Du vil nyte selskapet av et valgt nabolag som du vil få nye venner med.

Kan du forestille deg deg selv i solariumet i samfunnsutviklingen din og snakke med dine nye naboer?

Vi har fantastiske villaer med privat tomt med basseng. De har også vakre hageområder.

Hvis du ikke vil ta vare på vedlikehold av bassenget eller hagen, ikke nøl med å kontakte oss. Vi kan, uten kompromiss, tilby pålitelig personell til å ta vare på disse oppgavene.

Men hvis du er lidenskapelig om golf, spør oss om de atten hulls golfbanene som ligger i omgivelsene og typer boliger vi har i nærheten av dem.

På Costa Blanca sør er det golfbaner på høyt nivå som inkluderer treningsstudio, spa, hotell, boligkomplekser, ...

Kontakt MEVILLA hvis du er ute etter hus til salgs La Zenia Costa Blanca

Kanskje du vil ha et hus med en liten tomt med et basseng eller kanskje du foretrekker en leilighet med fantastisk havutsikt. Hvis du er ute etter hus til salgs La Zenia Costa Blanca, kontakt oss og vi vil hjelpe deg med å finne ditt ideelle hjem.

Vi er A.P.I. (Eiendomsmeglere), det vil si, vi er eiendomsmeglere som akkrediteres av en offisiell tittel av den spanske administrasjonen.

Dette garanterer vårt ansvar og profesjonalitet i eiendomsmeglingstransaksjonene der vi griper inn.

Hvis du vil vite mer om oss, følg oss på sosiale nettverk, og du vil se vår store aktivitet og våre kunders kommentarer.

For å kontakte oss fyll ut skjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@mevilla.com

Besøk oss på våre kontorer lokalisert på Calle Torreón - Lokal 7 - 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) - Spania.

Telefoner: (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map