Hus til salgs i Orihuela Costa

Hus til salgs i Orihuela Costa

Costa Blanca er et av de mest spektakulære stedene i Middelhavet, hvor tusenvis av europeere beveger seg hvert år for å nyte strendene og den lyse solen. Våre hus til salgs i Orihuela Costa ligger på de stedene som kreves av våre kunder.

Orihuela Costa er en omfattende stripe med Middelhavskysten som er seksten kilometer lang og ligger på Costa Blanca Sør.

Du kan nyte et fantastisk klima der de varme somrene får den forfriskende havbrisen, og deres vintre er varme og solrike.

Disse fantastiske værforholdene gir deg muligheten til å nyte et bredt utvalg av utendørsaktiviteter, vannsport, fotturer, sykling, eller bare slappe av i solen ved sjøen.

På grunn av den høye etterspørselen etter denne sporten, har de siste tiårene blitt bygget fem golfbaner i Orihuela Costa, omgitt av vakre boligområder.

Den privilegerte beliggenheten bidrar til en svært viktig faktor når du bestemmer deg for ditt kjøp. Hvis du er lidenskapelig om golf, har vi et stort utvalg av villaer, leiligheter, bungalower, duplexer etc. rundt disse eksklusive golfklubbene, hvor du kan nyte hyggelige sportsmorgen med vennene dine.

Hus til salgs i Orihuela Costa, det beste alternativet for å leve hele året

Vi tilbyr hus til salgs i Orihuela Costa på forskjellige steder: På stranden med fantastisk utsikt over havet, på en klippe ideell for å nyte uovertruffen landskap, i privilegerte urbanisasjoner rundt en golfbane, etc.

Vil du ha et loft som lar deg observere uovertruffen utsikt og dra nytte av en fantastisk terrasse hvor du kan føle sjøbrisen på huden din?

Det er det perfekte stedet å organisere deilige kvelder med vennene dine på de fantastiske sommerkvelvene på Costa Blanca.

Ikke nøl med å fortelle oss hvordan du liker å ha det gøy og bruke fritiden din, og vi vil tilby deg en utvalgt liste over eiendommer i omgivelsene til fritidsområdene dine.

Vi har nye boliger og videresalg. Hvis du vil gjøre noen form for reform, vil vi gi deg råd om nødvendige prosedyrer for å be om kommunale tillatelser for reform, rehabilitering, forlengelse etc.

Ikke vent lenger og kontakt oss. I sommer kan du nyte de omfattende strendene i Orihuela Costa med sine fine, gyldne sand.

Du vil se de utmerkede tjenestene som tilbys av strendene, akkreditert med Blå Flagg eller "Q" av turistkvalitet.

Besøk våre hus til salgs i Orihuela Costa og velg din favoritt

Hvis du besøker nettstedet vårt, finner du en stor portefølje med hus til salgs i Orihuela Costa.

For hver eiendom legger vi til et omfattende fotogalleri som gir deg detaljer om huset som tjenestene som ligger rundt beliggenheten, utsikten fra terrassen, kvaliteten på byggematerialene, etc.

Vi har lang erfaring og profesjonalitet i eiendomsbransjen.

Hvis du følger oss på sosiale nettverk, vil du se vår omfattende aktivitet og våre kunders kommentarer.

For å kontakte oss kan du fylle ut skjemaet som vises på nettet eller sende oss en e-post til info@mevilla.com

Ring oss på følgende nummer: (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046275

Våre kontorer er i Calle Torreón, Lokale 7, 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa - Alicante - Spania.

Hus til salgs i Orihuela Costa> Se alle eiendommer til salgs i Orihuela Costa

> Se alle leiligheter til salgs i Orihuela Costa

> Se alle villaer til salgs i Orihuela Costa

© 2024 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map