Hus til salgs i La Zenia

Mange mennesker i Europa velger å kjøpe hus til salgs i La Zenia. De viktigste grunnene til at de tar denne avgjørelsen er Costa Blancas uovertrufne klima og sine fantastiske strender.

Hvis du også vil komme seg bort fra kulde og regn i hjemlandet ditt og ser etter et sted å nyte solen hele året, finner du i La Zenia et spesielt hjørne.

Kan du tenke deg å nyte en fantastisk utsikt over Middelhavet mens du slapper av på terrassen til ditt nye hjem?

Ikke vent lenger for å nyte solen og havet på Costa Blanca i Spania.

Den fine sanden på stranden i La Zenia er ideell for å vandre og nyte det varme vannet på stranden og observere eksplosjonen av lys og farger som oppstår ved solnedgang over havet.

Promenaden er det ideelle stedet å spasere blant sine mange gavebutikker og diverse strandartikler. Du kan skaffe fra en flyte til solbriller, en badedrakt eller solkrem.

Du kan også nyte en iskrem mens du tenker på svømmingen av havets bølger ...

I La Zenia finner du et bredt spekter av internasjonale restauranter, som orientalske, mexikanere, italienere, burgere, ... Men hvis du foretrekker å smake på typiske retter på stedet, har du de beste lokale stedene å smake en utsøkt paella.

Hvis du vil bo på Costa Blanca, kan du besøke våre hus til salgs i La Zenia

Vi har et bredt utvalg av hus til salgs i La Zenia. Hvis du vil leve ved sjøen og nyte de fantastiske strendene på Costa Blanca Sør hele året, hjelper vi deg med å finne ditt ideelle hjem.

Vi tilbyr deg nybygg eller videresalg villaer med praktfull havutsikt. De har løvrike hageområder og et stort basseng omgitt av store solariumområder.

Hvis du er en hagearbeidentusiast, har du nå muligheten til å dyrke din egen hage eller til og med din egen hage.

Men hvis du foretrekker å dedikere deg til andre aktiviteter, kan vi tilby deg, uten noen form for engasjement, vedlikeholdspersonell for bassenget og hagen din.

Hvis du foretrekker andre typer boliger, for eksempel rekkehus, bungalower eller praktfulle videresalg eller nybyggsleiligheter, på stranden eller omgitt av vakre hageområder, ikke nøl med å gi oss beskjed.

Vi er sikre på at vi har hjemmet til drømmene dine.

Ønsker du mer informasjon om husene våre til salgs i La Zenia?

Hvis du vil at vi skal informere deg bredt om noen av våre hus til salgs i La Zenia, gjør vi det veldig enkelt for deg. Du må bare fylle ut kontaktskjemaet som vises på nettet, og vi vil raskt kontakte deg.

Vi har også en bred portefølje av hus i Orihuela Costa, Villamartin, La Veleta, Campoamor, Las Ramblas, Punta Prima, Playa Flamenca, ...

Du kan også abonnere på vårt nyhetsbrev, og vi vil holde deg informert om våre nyheter.

Hvis du følger oss på sosiale nettverk, ser du vår store aktivitet.

Send oss en epost til info@mevilla.com eller ring oss på (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Vi venter på deg på våre kontorer i Calle Torreón - Lokale 7 - 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map