Hus til salgs i Campoamor Spania

Orihuela Costa er en omfattende strekning av Middelhavskysten som tilhører Costa Blanca Sør. Husene til salgs i Campoamor Spania som vi tilbyr deg ligger i dette vakre miljøet hvor solen skinner mer enn tre hundre dager i året.

Campoamor Beach ligger i et by- og turistområde, mellom Cabo Roig og Mil Palmeras-stranden.

På grunn av de praktfulle klimatiske forholdene, hvor vintrene er varme og solrike og de varme somrene har den forfriskende havbrisen, kommer en stor del av innbyggerne fra andre europeiske land som har valgt å bosette seg i dette vakre hjørnet av Coast Blanca

Den lange stranden i Campoamor er preget av myk og hvit sand, ideell for å tilbringe hyggelige dager i familiens selskap.

Vår er den ideelle tiden til å bygge fantastiske sandslott ved siden av den minste av huset mens vi tar avslappende solsenger.

Både miljøforholdene og tjenestene som er tilgjengelige for dem er grunnen til at hvert år denne flotte stranden i Campoamor mottar Blå Flagg og Q Quality Tourism badges.

I denne fantastiske stranden med rolige farvann kan du trene dine favorittvannsportsaktiviteter som windsurfing, snorkling, seiling, ... i tillegg har det et merket område for tilgangskanal på småbåter.

Vet du hvorfor husene til salgs i Campoamor Spania er så krevde?

For disse flotte egenskapene som vi nettopp har beskrevet, har husene til salgs i Campoamor Spania en viktig etterspørsel, som multipliserer når du er lidenskapelig om golf.

I sine umiddelbare omgivelser har du et viktig tilbud på golfbaner, som Real Club de Golf Campoamor, Villamartín golfbane eller La Marquesa.

På grunn av sine uovertrufne klimatiske forhold er Costa Blanca South ideelt for utendørsaktiviteter når som helst på året.

Av denne grunn har det et bredt utvalg av golfkøller, som ligger i et vakkert middelhavslandskap.

Du vil finne fasiliteter på høyt nivå som i mange tilfeller kombinerer med feriesteder, boligkomplekser, hoteller, spa og treningsstudioer.

De er det ideelle stedet for flere feiringer av turneringer på nasjonalt eller internasjonalt nivå, grunnen til at det er et møtepunkt for tallene med større prestisje i denne sporten.

Hva slags hus til salgs i Campoamor Spania foretrekker du?

Hvis det er i dette miljøet med vakre strender, Middelhavet natur og golfbaner hvor du vil leve, fortell oss hva slags hus til salgs i Campoamor Spania du foretrekker.

Hvis du ønsker, kan du besøke våre eiendommer på Campoamor.

Besøk oss på sosiale nettverk, og du vil se vår lange historie og vår brede aktivitet.

Hvis du ikke finner ditt ideelle hjem, ikke nøl med å abonnere på vårt nyhetsbrev. På denne måten vil vi holde deg oppdatert med jevne mellomrom av alle våre nyheter.

Du kan også fylle ut kontaktskjemaet eller sende oss en e-post til info@mevilla.com og fortelle oss hvilke egenskaper du ønsker at ditt nye hjem skal ha.

Vi vil sende deg et nøye utvalgte utvalg av de hjemmene som passer til profilen din.

Vi vil være glade for at du besøker oss i Calle Torreón - Lokal 7 - 03189 Cabo Roig (Orihuela Costa) Alicante - Spania.

Telefoner: (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map