Golfeiendommer Campoamor til salgs

Golfeiendommer Campoamor til salgs

Kan du tenke deg å besøke imponerende Campoamor golfeiendommer til salgs? Kontakt MEVILLA så ser du at drømmene dine går i oppfyllelse. Vi har utmerkede eiendommer til salgs ved siden av Real Club de Golf Campoamor på Costa Blanca Sør.

Hvis du brenner for golf og sjø, er Campoamor det ideelle stedet å bo. Dehesa de Campoamor ligger i Orihuela Costa, mellom Cabo Roig og La Torre de la Horadada. På dette vakre turiststedet finner du urbane strender med rolige farvann og fine sandstrender som er ideelle for hele familiens bad.

De har anerkjennelse av Blue Flag og Q for turistkvalitet, på grunn av både de første fasilitetene i kvaliteten og forholdene til sand og vann.

Campoamor har utmerket kommunikasjon gjennom N-332 riksvei og motorveien AP-7 som raskt og trygt vil gi deg tilgang til de viktigste omkringliggende byene eller de viktigste internasjonale flyplassene i Alicante eller Murcia.

Et annet av de viktigste kjennetegnene med større etterspørsel etter Orihuela Costa er dens golfbaner, som ligger i et middelhavslandskap med ekstraordinær skjønnhet og har fasiliteter på høyt nivå der det arrangeres nasjonale eller internasjonale turneringer med jevne mellomrom.

I høst, på Real Campoamor Golf Club, kan du nyte solfylte dager med vennene dine mens du har det gøy å trene på en sunn sport.

Hvis du besøker våre Golf Campoamor gårder for salg, vil du bo på Costa Blanca

Du vil bli fortryllet av våre Campoamor golfeiendommer som er til salgs når du besøker dem på vår hjemmeside. Campoamor er et av turiststedene med størst etterspørsel i Costa Blanca sør, siden det har:

· Utmerkede middelhavsstrender

· Storslått 18-hulls golfbane

· Ideelt vær for å nyte naturen gjennom året

· Nærhet til flyplassen

· Alle nødvendige tjenester (supermarkeder, kjøpesentre, leger, fritid, ...)

MEVILLA tilbyr deg et komplett tilbud av eiendommer i Campoamor. Sikkert i vår eiendomsportefølje er drømmenes hjem. Vi har nybygg og videresalg av boliger, så vel som land for å bygge ditt tilpassede hjem.

I tillegg har du med MEVILLA fordelen av at vi er API (Eiendomsmeglere), så vår seriøsitet og profesjonalitet er garantert, siden vi har en offisiell kvalifikasjon for forvaltning av eiendommer, og i tillegg har vi kontinuerlig opplæring som oppdaterer oss i sektoren.

Trenger du mer informasjon om våre Campoamor golfeiendommer til salgs?

Vi er klar over usikkerheten forårsaket av kjøp av en eiendom i et annet land enn ditt der du kanskje ikke kjenner lovgivningen, språket, skikker, ... Så hvis du tenker å kjøpe en av våre Campoamor golfeiendommer til salgs , har vi utarbeidet en guide for å kjøpe et hjem i Spania som vi håper vil være veldig nyttig.

I alle fall vil vi være glade for at du kontakter oss og vi personlig vil forklare alle de spørsmålene du ønsker. For å gjøre dette, må du bare:

· Fyll ut kontaktskjemaet som vises på nettet

· Send oss en e-post til info@mevilla.com

Ring oss på: (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275

· Besøk oss på våre kontorer på Torreón Street - Local 7 - 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map