Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Frontline villa i Playa Flamenca For Sale. En fantastisk utsikt

En villa på stranden i Playa Flamenca Sales er en vanskelig mulighet til å passere.

Kan du forestille deg å leve i en villa på stranden? ¿Kunne nyte den fantastiske utsikten fra Costa Blanca med utsikt over Middelhavet? Det er nå mulig takket være Mevilla Real Estate.

I Mevilla Eiendom har vi de beste hus, leiligheter, bungalower og villaer med en beliggenhet ved stranden og absolutt privilegert. Hvis du ønsker å kjøpe en bolig å leve den sanne essensen av Costa Blanca, er Real Estate Mevilla din eiendomsmegler.

Fra vårt hovedkontor i Cabo Roig, hjelper vi våre kunder fra hele verden, spesielt i Nord-Europa (Storbritannia, Frankrike, Russland, Tyskland ...) for å finne hjem til dine drømmer langs Costa Blanca.

Bestemme på et hjem for salg i første linje av en strand som Playa Flamenca kan være et utvalg av de mest vellykkede. Som investert så saftig som turisme europeiske borgere ankommer til en billig land som Spania på jakt etter avslapning og velvære omgitt av de mest autentiske luksus vinner en klar veksten det siste tiåret.

Med Real Estate Mevilla har du tilgang til en av de beste områdene av Costa Blanca for å leve. Urbanisering av Flamenca Beach fikk sitt navn fordi den første eiendomsutviklere fra Belgia er en del av Flandern. Denne stranden er grenser på nord stranden Punta Prima og sør Zenia stranden og har en lengde på 172 m, med en amplitude på 42 m med hva våre kunder når du kjøper et nytt hjem i fronten stranden, nyte muligheten til å besøke mange andre idylliske omgivelser.

Hvis du ønsker å vite Playa Flamenca og mange andre strendene på Costa Blanca og nyte sine turer, er atmosfæren miljø skapt til barer og terrasser og smake på fantastiske spansk mat, ikke gå glipp av muligheten til å bli frontlinjen villa i Flamenco Beach på salg. Kontakt agenten Mevilla Eiendom og begynne å jobbe for å få huset du drømmer om.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map