Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

FØRSTE LINJE Cabo Roig villaer og tomter til salg

Villaer og rekkehus med direkte tilgang til stranden i Cabo Roig til salg Vil du kjøpe en villa i første linje av havet i La Zenia, Alicante? Mevilla eiendomsmegling vi tilbyr deg en reke villaer som vender mot havet.

Vi er kjent for å sette til rådighet for våre kunder et bredt utvalg av villaer, leiligheter, rekkehus, eller maksimal kvalitet tomt på ulliker steder på Costa Blanca. Hvis du er interessert i å kjøpe en villa eller noen annen type eiendom i første linje av havet, gjennom Mevilla eiendomsmegling finner hva du ser etter.

Vi er spesialister i Sør på Costa Blanca og jobber hver dag for å gi deg det best mulig eiendomsmegling service. Vi har et stort antall eiendommer, både nye og brukt, i steder så tiltalende som La Zenia, Cabo Roig, Playa Flamenca, Punta Prima eller La Veleta blant andre.

Vi vil at du blir kjent med vårt utvalg av villaer i første linje i sjøen i La Zenia (Alicante). Vi har alle typer eneboliger i stranden, i et bredt prisklasse og med de beste kvalitetene. Mange av våre villaer i La Zenia har viktige elementer som privat svømmebasseng, garasje og hager hvor du kan nyte fine været i Alicante.

La Zenia er et lite og fredelig sted i Costa Blanca, foran Middelhavet og med flere tjenester tilgjengelig. I tillegg veiforbindelsene med byer i nærheten som Cabo Roig, Torrevieja og Torre de la Horadada.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map