Eiendommer funnet

Eindomen i Torrevieja

Torrevieja by ligger i Sør-Valencia. Beliggende på sandstrendene i Middelhavet, byen er 48 km Sør for Alicante og hjem til en kulturell blanding av spanske og europeiske innbyggere.

Torrevieja er et flott sted å kjøpe en eiendom i Spania, og sentralt plassert på Costa Blanca. Pulserende uteliv, livlige barer, kosmopolitiske kafeer, Habaneras kjøpesenter og på abundence av restauranter catering for enhver smak. Torrevieja har virkelig noe for alle.

Vi tilbyr for tiden eiendommer i Torrevieja gjorde leverer høy kvalitet og stor verdi over Costa Blanca, med et bredt mangfold av leiligheter, rekkehus og villaer til salgs i populære områder i Torrevieja.

Mevilla Eiendom har vært å hjelpe kunder med å finne Deres Deres perfekte hjem på Costa Blanca siden 1999. Vi har et bredt utvalg av høykvalitets eiendommer til salgs i Torrevieja, med villaer, rekkehus og leiligheter tilgjengelig til priser for ethvert budsjett. Og hvis du ikke finner det du leter etter, bare ta kontakt og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne ditt ideelle hjem i Spania.

Hvis du vil ha mer informasjon om Torrevieja Properties, vennligst kontakt vårt salgsteam for personlig oppmerksomhet.

Velkommen til Mevilla Real State

Velkommen til Mevilla Real State SL, din eiendomsmegling på Costa Blanca i Spania. På våre nettsider vil du finne gode boliger for salg, leie eller kjøpe til konkurransedyktige priser.

Vi tilbyr eiendommer i de beste områdene på Costa Blanca med vakker hvit sandstrand og flere golfbaner i nærheten.

Kjøpe med CB MEVILLA tilby deg den rette eiendommen for deg i Spania, enten leiligheter, bungalower, rekkehus villa eller land.

Hvis din drømmen er å leve i en av de beste leilighetene, rekkehus , villaer i Cabo Roig, La Zenia, Playa Flamenca, Caompoamor, Villa Martin, Punta Prima, La Regia osv MEVILLA vil finnner den eiendomen på tillit at vil gi en høyere kvalitet slik at deres drømmer kan bli oppfyt med en eiendom som passer deg på Costa Blanca.

I CB MEVILLA har vi mange muligheter som vil gjøre at din budsjettet når du skal kjøpe eller leie et hus, bungalow eller leilighet eller villa er Muleg. Vi har ulike typer av boliger å velge mellom.

Mevilla Real State SL har et profesjonelt team med over 10 års erfaring i eiendom i La Costa Blanca Spania, Mevilla Real State SL har en portefølje av etablerte med godt kvalitet utbyggere på Costa Blanca.

MEVILLA er den eneste eiendomsmegling som har spesialiserer seg på nye boliger eller videresalg i Cabo Roig, La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Punta Prima, Villa Martin, La Regia ect, som representerer eiendomer som leiligheter, tomannsboliger, bungalower, leiligheter og villaer noen dem på stranden med handelen priser.

MEVILLA har et team av etter salget vil ta vare på deg hele tiden, for å sikre at de oppfyller og overgår deres forventninger. Vårt ettersalg team er et sentralt punkt for vårt selskap og vi forsikrer 100% av kjøp eller leie av bolig hengi sine ønsker.

MEVILLA team vilgi deg rådgiver hva kan du gjøre med din nye eiendom,ditt hjemmet så vi har en tjeneste reformer som inkluderer reformer generelt tilby, rydder, hage, svømmebasseng og hage vedlikehold, skjermer, sikkerhet griller, alarmer, kjøkken, baderomsmøbler, myggnett, glass vedlegg, vinduer, ect.

På grunn av lang erfaring innen eiendomsmegling lag som er Mevilla Real State SL (eiendomsmegling), vet vi at er en tid med å tilbyr økonomisk eiendommer, alle eiendommer vi tilbyr er både i salg og utleie av d eiendommer er veldig gode tilbud på Costa Blanca i Spania.

© 2019 Mevilla Real State SL · web kart · Personvernerklæring · Web Map