Eiendomsmeglere i Orihuela Costa

Eiendomsmeglere i Orihuela Costa

Hvis din drøm er å kjøpe et hus på Costa Blanca for å bo i et solfylt miljø og kunne nyte de fantastiske strendene, anbefaler vi deg å kontakte MEVILLA, eiendomsmeglere i Orihuela Costa som vil hjelpe deg med å kjøpe ditt hjem i Spania .

Orihuela Costa ligger på Costa Blanca Sør. I denne brede kyststranden er det spredt strender med stor skjønnhet, veldig turist og populær med små klipper, ideelle for å slappe av og hvile.

Langs kysten av Orihuela Costa vil du oppdage flere havner, hvor du kan trene ulike vannsport, som seiling, dykking, roing, windsurfing, ...

Velg sportsdisiplinen du liker mest, uansett nivå eller alder. De profesjonelle skjermer som vil delta deg personlig vil tilpasse seg dine egenskaper.

Nå har du muligheten til å trene en sport og ha det gøy på en sunn måte.

Strendene i Orihuela Costa er akkreditert for det meste av Blå Flagg og Q av turistkvalitet.

Disse nevnte er gitt til både deres toppkvalitetsfasiliteter og deres miljøforhold.

I de uforlignelige strendene i Orihuela Costa finner du denne sommeren overvåkning og førstehjelpstjeneste, tre gangveier for tilgang til stranden, toalett, dusjer, fotvasker, solsenger og parasoller, etc.

MEVILLA, Eiendomsmeglere i Orihuela Costa som tilbyr deg huset du leter etter

Vi er theEstate Agents i Orihuela Costa som vil hjelpe deg med å finne ditt ideelle hjem.

Ikke nøl med å fortelle oss detaljene i huset du ønsker, og vi vil tilby deg et utvalg av de egenskapene som passer til profilen din.

Vi har bungalower og terrasser med moderne og avantgarde-design eller tradisjonell middelhavsstil.

De har fellesområder hvor du kan nyte det praktfulle svømmebassenget, dets store solariumområder, sine vakre hager, parkering av kjøretøy, lekeplasser, ...

Vi tilbyr deg eiendommer av nytt arbeid eller videresalg. Fabelaktig leiligheter med fantastisk utsikt over havet, på stranden.

Ikke glem å dele med dine Instagram-venner disse vakre hjørnene på Costa Blanca.

Vi tilbyr deg også hytter inkludert i vakre boligmiljøer med et utvalgt nabolag som å få nye venner og sykle eller turstier for å kjenne miljøet til ditt nye hjem.

Hvis du foretrekker en tomannsbolig, som ligger i et middelhavsmiljø, i en urbanisering med brede veier og skogkledde områder, får du muligheten til å leve omgitt av natur og sol.

Vi er eiendomsmegler i Orihuela Costa som du må kjøpe huset ditt i Spania

Hvis du vil kjøpe et hus i Spania for å nyte solen og de fantastiske strendene som den tilbyr, er vi eiendomsmeglere i Orihuela Costa som du må kjøpe hjemmet ditt.

Vi har en lang faglig erfaring som vi legger til tjeneste, slik at kjøp av ditt hus på Costa Blanca er komfortabelt og effektivt.

Abonner på vårt nyhetsbrev, og vi vil holde deg informert om våre nyheter.

For å kontakte oss må du bare fylle ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller sende oss en mail til info@mevilla.com

Vi venter på deg i Calle Torreón - Lokal 7 - 03189 Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

Telefoner: (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

© 2024 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map