Bolig i tomt i forste linje i Orihuela Costa
 Nybygg eiendommer på Las Colinas Golf, Costa Blanca
 Eiendom megler i Cabo Roig: Mevilla
 Mevilla spesialist av luksus villaer i LaZenia Cabo Roig, Campoamor siden 1999
 Eksklusive eiendom i Cabo Roig,La Zenia,Playa Flamenca,Torrevieja.
 Villaer, rekkehuser, tomter foran havet i Orihuela, Costa Blanca

Eiendomsmeglere i Cabo Roig Orihuela Costa

For å kjøpe et hus på Costa Blanca anbefaler vi hjelp fra en profesjonell. Vi er eiendomsmegler i Cabo Roig Orihuela Costa som vi legger til rette for vår lange yrkeserfaring, slik at kjøp av ditt hus i Spania er komfortabelt og raskt.

Vårt mål er å hjelpe deg med å kjøpe ditt nye hjem, som i mange tilfeller vil prosedyrene være forskjellige fra de som er laget i ditt land.

Orihuela Costa er en vidstrakt kystlinje på Costa Blanca sør på omtrent 16 kilometer lang. Det ligger mellom Torrevieja og Torre de la Horadada.

Langs den samme finner vi lange strender med gylne sandstrender spredt av vakre sjøbuer av gjennomsiktig og temperert vann.

I Cabo Roig er det vakre Cala La Caleta, et ideelt sted hvor de fleste idrettsutøvere kan trene vannsport som snorkling eller dykking og oppdage den fantastiske havbunnen på dette stedet.

Men det er også det ideelle stedet å slappe av mens du soler.

De hyggelige temperaturene på Costa Blanca, med et årlig gjennomsnitt på 20ºC, er perfekte for soling i alle sesonger av året.

Våre eiendomsmeglere i Cabo Roig Orihuela Costa er lokale eksperter og vil informere deg perfekt om egenskapene til miljøet

Vi er eiendomsmegler i Cabo Roig Orihuela Costa eksperter du trenger. I tillegg til å gi deg praktisk informasjon om typen hus du trenger og hjelper deg med å finne den, har vi en god profesjonalitet som vi legger til tjeneste.

Vi vil informere deg beleilig om alle spørsmålene du spør oss om det. Vi kjenner miljøet og alle dets tjenester perfekt.

Vi kan gi råd om et mangfold av temaer som transport, motorveier og veier, medie med andre steder, nærhet til flyplasser, golfbaner, idrettsporter, tennisklubber, kjøpesentre, lokale og fritidstyper, restauranter (lokal mat, internasjonal, vegansk , ...), medisinske sentre, sykehus, kirker av forskjellige tilståelser, museer, auditorier, utstillinger, ...

Og selvfølgelig er vi fullt utdannet til å gjennomføre prosessen med å kjøpe ditt hjem i Spania raskt og effektivt.

Stol på vårt arbeid og ærlig service. Vi tar alle nødvendige skritt og overvåker alle prosedyrene du utfører.

Vi har lang erfaring med å selge boliger i Spania til europeiske kunder, så vi har internasjonale agenter som snakker flytende språk, slik at du ikke har noen kommunikasjonsproblemer.

Vi er eiendomsmegler i Cabo Roig Orihuela Costa som vil hjelpe deg med beslutsomhet og entusiasme

Du vil bli hyggelig overrasket når du ser entusiasmen og forpliktelsen som våre eiendomsmeglere i Cabo Roig Orihuela Costa satte for å finne ditt ideelle hjem.

Vi vil hjelpe deg på en profesjonell måte, men med den nødvendige nærhet slik at du er komfortabel med oss.

Vi vil lytte nøye til alle dine behov og gi deg råd om emner som varierer som valutautveksling eller behandling av NIE.

Fyll ut kontaktskjemaet som vises på nettet eller send oss en e-post til info@mevilla.com og så snart som mulig, kontakter vi deg.

Du kan også ringe oss på (+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Vi ønsker deg å besøke oss på våre kontorer. Vi er lokalisert i Calle Torreón - Lokale 7 - 03189 - Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map