Eiendommer til salgs i Villamartín

Eiendommer til salgs i Villamartin

Villamartin ligger i Sør-Costa Blanca, 10 km nord for Murcia-regionen i den sørligste kanten av Valencian Community. Det er en geografisk del av Orihuela Costa, og ligger ved kysten av Middelhavet.

Villamartin er et flott sted å kjøpe en eiendom i Spania, og sentralt på Orihuela Costa for å glede deg over alt denne delen av Costa Blanca har å tilby. Hjem til den fantastiske Villamartin Golf Course, et mesterskap 18-hulls spansk golfbane; og Villamartin Plaza, selve sentrum for servering og underholdning i denne delen av Orihuela Costa-samfunnet.

Vi tilbyr for tiden eiendommer i Villamartin som leverer høy kvalitet og stor verdi over Orihuela Costa, med et bredt utvalg av leiligheter, rekkehus og villaer til salgs i populære områder i Villamartin.

Har du allerede besøkt våre tilgjengelige eiendommer til salgs i Villamartin?

Mevilla Real Estate S.L har hjulpet med å finne et perfekt hjem i Orihuela Costa siden 1999. Vi tilbyr eiendommer av høy kvalitet og god verdi i hele Orihuela Costa.

Hvis du er villig til å finne en perfekt eiendom for deg, kan du kontakte oss så hjelper vi deg med å finne et ideelt hjem i Spania.

Still gjerne spørsmål om tilgjengelige villaer til salgs i Villamartin. Vi har et team med flerspråklige eiendomsmeglere, som vennlig vil hjelpe deg med å forklare detaljene du ønsker for ditt nye hjem.

Vårt team er perfekt kvalifisert til å svare på alle de spørsmålene som kjøpet av villaen din i Spania reiser, stol på vår lange erfaring og profesjonalitet, hvis du vil kjøpe en av våre eiendommer i Villamartin, Spania.

Hvis du ønsker mer informasjon om villaer, leiligheter, hytter og dupleks til salgs i Villamartin Spania, kan du kontakte salgsteamet for personlig oppmerksomhet.

Du kan også sende oss en e-post til info@mevilla.com eller ringe oss på:

(+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Vi hjelper deg gjerne i vår nye nettprat.

Vi vil gjerne møte deg på våre kontorer i Torreón Street - Local 7 - 03189 - Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

© 2023 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map