Eiendommer til salgs i Torrevieja

Eiendommer til salgs i Torrevieja

Torrevieja by ligger i Sør-Valencia. Beliggende på sandstrendene i Middelhavet, byen er 48 km Sør for Alicante og hjem til en kulturell blanding av spanske og europeiske innbyggere.

Torrevieja er et flott sted å kjøpe en eiendom i Spania, og sentralt plassert på Costa Blanca. Pulserende uteliv, livlige barer, kosmopolitiske kafeer, Habaneras kjøpesenter og på abundence av restauranter catering for enhver smak. Torrevieja har virkelig noe for alle.

Vi tilbyr for tiden eiendommer i Torrevieja gjorde leverer høy kvalitet og stor verdi over Costa Blanca, med et bredt mangfold av leiligheter, rekkehus og villaer til salgs i populære områder i Torrevieja.

Mevilla Real Estate S.L. vil hjelpe deg med å finne ditt drømmehus i Torrevieja

Mevilla Real Estate S.L har hjulpet med å finne et perfekt hjem i Orihuela Costa siden 1999. Vi tilbyr eiendommer av høy kvalitet og god verdi i hele Orihuela Costa.

Hvis du er villig til å finne en perfekt eiendom for deg, kan du kontakte oss så hjelper vi deg med å finne et ideelt hjem i Spania.

Still gjerne spørsmål om tilgjengelige villaer til salgs i Orihuela Costa Spain. Vi har et team med flerspråklige eiendomsmeglere, som vennlig vil hjelpe deg med å forklare detaljene du ønsker for ditt nye hjem.

Vårt team er perfekt kvalifisert til å svare på alle de spørsmålene som kjøpet av villaen din i Spania reiser, stol på vår lange erfaring og profesjonalitet, hvis du vil kjøpe en av våre eiendommer i Orihuela Costa, Spania.

Hvis du ønsker mer informasjon om villaer, hytte, leiligheter eller dupleks til salgs i Orihuela Costa Spain, kan du kontakte salgsteamet for personlig oppmerksomhet.

Du kan også sende oss en e-post til info@mevilla.com eller ringe oss på:

(+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Vi hjelper deg gjerne i vår nye nettprat.

Vi vil gjerne møte deg på våre kontorer i Torreón Street - Local 7 - 03189 - Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

Image Gallery

Eiendommer til salgs i Torrevieja Eiendommer til salgs i Torrevieja Eiendommer til salgs i Torrevieja Eiendommer til salgs i Torrevieja Eiendommer til salgs i Torrevieja
© 2024 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map