Eiendommer til salgs i Punta Prima

Eiendommer til salgs i Punta Prima

Punta Prima ligger i Sør Costa Blanca, 14 km nord for Murcia-regionen ved den sørligste kanten av Valencias fellesskap. En geografisk del av Orihuela Costa, ligger ved kysten av Middelhavet.

Punta Prima er et flott sted å kjøpe en eiendom i Spania, og sentralt plassert på Orihuela Costa for å nyte alt dette Costa Blanca har å tilby. Punta Prima har hvite sandstrender, kontinentale kafeer og et stort utvalg av kvalitetsrestauranter som serverer enhver smak.

Punta Prima tilbyr høy kvalitet og stor verdi over Orihuela Costa, med et bredt utvalg av leiligheter, rekkehus og villaer til salgs i populære områder i Punta Prima.

Spør oss om villaene våre til salgs i Orihuela Costa Spain

Mevilla Real Estate S.L har hjulpet med å finne et perfekt hjem i Orihuela Costa siden 1999. Vi tilbyr eiendommer av høy kvalitet og god valuta for hele Orihuela Costa.

Hvis du er villig til å finne en perfekt eiendom for deg, kan du kontakte oss så hjelper vi deg med å finne et ideelt hjem i Spania.

Still gjerne spørsmål om tilgjengelige villaer til salgs i Orihuela Costa Spain. Vi har et team av flerspråklige eiendomsmeglere, som vennlig vil hjelpe deg med å forklare detaljene du ønsker til ditt nye hjem.

Vårt team er perfekt kvalifisert til å svare på alle de spørsmålene som kjøpet av villaen din i Spania reiser, stol på vår lange erfaring og profesjonalitet, hvis du vil kjøpe en av våre eiendommer i Orihuela Costa, Spania.

Hvis du ønsker mer informasjon om villaer til salgs i Orihuela Costa Spain, kan du kontakte salgsteamet for personlig oppmerksomhet.

Du kan også sende oss en e-post til info@mevilla.com eller ringe oss på:

(+34) 966 761 390 | (+34) 606 046 275.

Vi hjelper deg gjerne i vår nye nettprat.

Vi vil gjerne møte deg på våre kontorer i Torreón Street - Local 7 - 03189 - Cabo Roig - Orihuela Costa (Alicante) Spania.

© 2024 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map