Eiendommer til salgs i Punta Prima

Eiendommer til salgs i Punta Prima

Punta Prima ligger i Sør Costa Blanca, 14 km nord for Murcia-regionen ved den sørligste kanten av Valencias fellesskap. En geografisk del av Orihuela Costa, ligger ved kysten av Middelhavet.

Punta Prima er et flott sted å kjøpe en eiendom i Spania, og sentralt plassert på Orihuela Costa for å nyte alt dette Costa Blanca har å tilby. Punta Prima har hvite sandstrender, kontinentale kafeer og et stort utvalg av kvalitetsrestauranter som serverer enhver smak.

Punta Prima tilbyr høy kvalitet og stor verdi over Orihuela Costa, med et bredt utvalg av leiligheter, rekkehus og villaer til salgs i populære områder i Punta Prima.

Mevilla Real Estate har hjulpet sine kunder med å finne sitt perfekte hjem på Orihuela Costa siden 1999. Vi har et bredt utvalg av høy kvalitet egenskaper til salgs i Punta Prima, med villaer, rekkehus og leiligheter tilgjengelig på ethvert budsjett. Og hvis du ikke finner det du leter etter, bare ta kontakt og vi vil gjerne hjelpe deg med å finne ditt ideelle hjem i Spania.

Hvis du vil ha mer informasjon om vår Punta Prima eiendom, vennligst kontakt vårt salgsteam for personlig oppmerksomhet.

© 2020 Mevilla Real Estate S.L. · web kart · Personvernerklæring · Web Map